Stuur je bericht of vraag naar:
085 – 064 55 64

 30 dagen bedenktijd

 Snelle levering

 Persoonlijke hulp

Kies een andere auto
Zoeken op kenteken
Handmatig zoeken

Goedkope relais online kopen | Site4Cars

Een auto kan niet zonder schakelaars. Die zijn nodig om bepaalde handelingen uit te kunnen voeren. Omdat auto’s tegenwoordig steeds geavanceerder zijn, zijn er ook steeds meer schakelaars om het de bestuurders zo makkelijk mogelijk te maken. Een van deze schakelaars is de relais. Bij Site4Cars bieden we deze aan van de merken Facet, Hella, en Febi Bilstein.

Helaas is er geen artikel gevonden!

Verder winkelenDe gegevens worden opgehaald...

Een relais online kopen doe je bij Site4Cars

Wat is een schakelaar nu eigenlijk, en wat is een relais? Een schakelaar is een soort elektrische poort. Als de poort openstaat kan de stroom doorlopen, als hij gesloten is niet. Hiermee kun je bepaalde dingen laten werken als er stroom doorheen loopt, en niet laten werken als dit niet nodig is. Je remlicht is hiervan een voorbeeld. Alleen als je remt gaat de poort open en zal het remlicht branden. Als je niet remt loopt er geen stroom doorheen en zal het remlicht niks doen. Een relais is een door een elektromagneet bediende schakelaar, die een willekeurig aantal schakelcontacten kan openen of sluiten. Uiteraard kun je ook bij Site4Cars terecht voor een relais!

Welke relais heb ik nodig?

Het is bij Site4Cars makkelijk te achterhalen welke relais je nodig hebt, op basis van je kenteken of het chassisnummer. Het kenteken en chassisnummer geven vaak meerdere opties, en zullen vrijwel altijd de juiste onderdelen weergeven. Daarnaast kun je zoeken via het merk, model en type, ook dan wordt de juiste relais weergegeven. Mocht het niet lukken of heb je nog andere vragen, dan kun je contact met ons opnemen. Wij helpen graag!

Hoe snel heb ik mijn relais in huis?

De levertijd verschilt per onderdeel. Per artikel wordt de levertijd aangegeven. In de meeste gevallen staat er aangegeven 'Levertijd binnen 2 werkdagen'. Dit betekent dat de werkdag na de dag van bestelling als eerste werkdag geldt. Dus bestel je een artikel maandag, dan mag je deze woensdag in huis verwachten. Een belangrijke rol hierin speelt het tijdstip waarop je de bestelling hebt geplaatst. Bestellingen geplaatst na 19.00 uur krijgen 1 dag extra levertijd, dit heeft te maken met het tijdstip waarop de vervoerder de zendingen ophaalt bij Site4Cars.

Voordelen van een relais bestellen bij Site4Cars

Bij Site4Cars ben je op het juiste adres om een relais gemakkelijk en snel online te bestellen! Je krijgt bij ons automatisch de volgende voordelen:

Snelle levering, Site4Cars levert binnen 1-2 werkdagen.
✅ Top-merken zoals Facet, Hella, en Febi Bilstein, deze merken zijn van topkwaliteit.
✅ 30 dagen retourgarantie, zodat je alle tijd hebt om het product retour te sturen.
✅ Persoonlijke hulp, via een livechat of via de telefoon van 8:00 – 19:00.
✅ Direct contact via WhatsApp!