Stuur je bericht of vraag naar:
06 28 77 77 40

 30 dagen bedenktijd

 Snelle levering

 Persoonlijke hulp

Kies een andere auto
Zoeken op kenteken
Handmatig zoeken

Goedkope koelventilator online bestellen | FEBI - VAN WEZEL | hoge kortingen!

Ben je op zoek naar een goedkope koelventilator van hoge kwaliteit? Dan ben je bij Site4Cars op het juiste adres! Bij Site4Cars vind je koelventilatoren van verschillende merken. Ben je niet helemaal zeker welke koelventilator je nodig hebt? Neem dan contact op met een van onze medewerkers. Je kan ons ook bereiken door een live chat te openen of stuur ons een bericht via WhatsApp!

"

Helaas is er geen artikel gevonden!

Verder winkelenDe gegevens worden opgehaald...
"

Goedkope koelventilator online bestellen

Een koelventilator online bestellen is tegenwoordig erg makkelijk. Site4Cars beschikt over verschillende koelventilatoren zodat er altijd wel een op jouw auto past. Vul je kenteken in op onze site en de pagina laat automatisch de juiste koelventilator zien voor jouw auto. Bij Site4Cars vind je koelventilatoren van de merken Febi en Van Wezel. Weet je niet zeker welke koelventilator je nodig hebt? Neem dan contact op met een medewerker van Site4Cars en we helpen je graag verder met het vinden van de juiste koelventilator voor jouw auto.

Koelventilator auto kapot, wat zijn de kosten?

Als je koelventilator kapot is dient deze vervangen te worden. Dit kan je laten doen bij een montage partner die is aangesloten bij Site4Cars. De kosten van een koelventilator laten vervangen kunnen soms flink oplopen omdat de koelventilator op een moeilijk te bereiken plek zit. De kosten van een koelventilator zelf liggen vaak tussen de €50,- en €100,- met hier en daar een uitzondering. Wil je graag weten wat het kost om de koelventilator van jouw auto te laten vervangen? Dit kan je makkelijk en snel zien via onze onderhoudsmodule. Plaats het artikel in de winkelmand en klik op check montagekosten. Je vind vervolgens hoeveel het kost om de koelventilator van jouw auto te laten vervangen. Kom je er niet helemaal uit? Je kan ook altijd contact opnemen met Site4Cars.

Wat is een koelventilator?

Een koelventilator zorgt ervoor dat de motor gekoeld blijft. Een motor wordt namelijk erg warm door het rijden. De radiateur zorgt ervoor dat de motor afgekoeld wordt tijdens het rijden. De rijwind zorgt er ook voor dat de motor wordt afgekoeld. Als de auto langzaam rijdt of warmer wordt dan 100 graden Celsius. De koelventilator zorgt dan voor een luchtstroom richting de motor zodat deze makkelijker kan afkoelen. De koelventilator zit gekoppeld aan een koel temperatuur sensor. De koelventilator kan nog blijven draaien nadat de auto is uitgezet. Dit betekent dat de motor warm is en dat de koelventilator aanblijft zodat de motor sneller kan afkoelen. Dit gebeurt vaak na een lang stuk rijden.