Radiateur

Een radiateur nodig voor jouw auto? Dan ben je bij Site4Cars op het juiste adres. We hebben radiateurs van de merken Van Wezel en Hella. Vragen over de radiateur? Neem dan gerust contact met ons op.

Zoek onderdelen voor jouw auto
Zoek op kenteken
Handmatig zoeken

Radiateur online kopen doe je bij Site4Cars

Een radiateur zorgt ervoor dat de motor gekoeld kan worden. Dit gebeurt door middel van water. Het water wat rondom de cilinders loopt wordt verhit door de motor. Daarna loopt t naar de radiateur door middel van de waterpomp. De radiateur is opgebouwd uit buisjes met lamellen waardoor het koeloppervlak vergroot wordt. Dit zorgt ervoor dat het water gekoeld wordt. Het water wordt gekoeld door middel van de rijwind en/of de ventilator. Typ op de homepagina je kenteken in en vindt vervolgens gemakkelijk welke radiateur bij jouw auto hoort.

Radiateur goedkoop laten monteren

Bij Site4Cars kan je de radiateur laten monteren mocht je dat graag willen. Dit kan door middel van ons montagenetwerk. Doe de radiateur die bij de auto hoort in de winkelmand en klik vervolgens op montagekosten. Op deze manier kan je montage bij een garage boeken en zie je gelijk wat de kosten zijn. Oude auto’s hebben vaak wat meer ruimte onder de motorkap waardoor het makkelijker is om de radiateur te vervangen. Tegenwoordig is dit een lastigere klus en raden we je aan om de radiateur bij een garage te laten vervangen.

Wat is er mis met mijn radiateur

Hoe kom je erachter of je radiateur kapot is? Vaak kom je erachter doordat als eerste de motor te warm wordt. Er zit dan waarschijnlijk een lekkage in het koelsysteem van je auto. Dit kan in verschillende dingen zitten zoals leidingen, maar ook in de radiateur zelf. Wanneer de radiateur lekt ligt er hoogstwaarschijnlijk een plas koelvloeistof onder de auto. Het kan ook zijn dat de radiateur verstopt raakt door insecten. Je kan de radiateur dan voorzichtig proberen schoon te maken, maar pas wel op dat hij eerst afgekoeld is. Doe dit nooit met grof geweld want voordat je het weet is de radiateur lek.

Voordelen van een radiateur bestellen bij Site4Cars

Bij Site4Cars ben je op het juiste adres om een radiateur gemakkelijk en snel online te bestellen! Je krijgt bij ons automatisch de volgende voordelen.

✅ Snelle levering, Site4Cars levert binnen 3 werkdagen.
✅ A-merken zoals Hella & Van Wezel, deze merken zijn van topkwaliteit.
✅ 30 dagen retourgarantie, zodat je alle tijd hebt om het product retour te sturen.
✅ Persoonlijke hulp, via een livechat of via de telefoon van 8:00 – 17:30.
✅ Direct contact via WhatsApp!

WhatsApp
support
Stuur je bericht of vraag naar:
06 28 77 77 40