Raammechanisme

Site4Cars biedt onder andere raammechanisme aan van de merken Valeo, Topran en Van Wezel. Deze merken waarborgen de kwaliteit van de raammechanismen.

Zoek onderdelen voor jouw auto
Zoek op kenteken
Handmatig zoeken

Raammechanisme online kopen doe je bij Site4Cars

Er zijn twee verschillende raammechanismen, de manuele uitvoering en de elektrische uitvoering. Bij de manuele uitvoering bedien je de bedieningshendel in de auto met de hand en bij de elektrische gebruik je de knop in het portier hiervoor. In de elektrische uitvoering is nog wel onderscheid te maken tussen een half automatische uitvoering en en volautomatische uitvoering. Bij de halfautomatische uitvoering moet je de bedieningsknop vasthouden totdat het raam open of dicht is. Bij de volautomatische uitvoering druk je het bedieningsdeel één keer in en het raam opent of sluit.

Raammechanisme vervangen

Het raammechanisme wordt regelmatig gebruikt en slijt om deze reden. Bij een manueel raammechanisme hebben we te maken met kabels welke naar loop van tijd kunnen breken of knappen. Als dit gebeurt is het niet meer mogelijk om met de bedieningshendel het raam naar boven of beneden te draaien. Bij een elektrisch raammechanisme kan buiten de kabel ook de elektromotor naar loop van tijd verslijten.

Hoe snel heb ik mijn nieuwe raammechanisme in huis?

De levertijd verschilt per raammechanisme. Per artikel wordt de levertijd aangegeven. In de meeste gevallen staat er aangegeven 'Levertijd binnen 2 werkdagen'. Dit betekent dat de werkdag na de dag van bestelling als eerste werkdag geldt. Dus bestel je een artikel maandag, dan mag je deze woensdag in huis verwachten. Een belangrijke rol hierin speelt het tijdstip waarop je de bestelling hebt geplaatst. Bestellingen geplaatst na 19.00 uur krijgen 1 dag extra levertijd, dit heeft te maken met het tijdstip waarop de vervoerder de zendingen ophaalt bij Site4Cars. 

Welke raammechanisme heb ik nodig?

Op basis van je kenteken kan je eenvoudig achterhalen welke raammechanisme er geschikt zijn voor jouw auto. Het kenteken geeft vaak meerdere opties, terwijl het chassisnummer vrijwel altijd de juiste raammechanisme aangeeft. Ook kun je zoeken via je merk, type en uitvoering van je auto. Als je er toch niet uitkomt, kan een verkoper je altijd makkelijk vertellen welke raammechanisme jij nodig hebt. 

Voordelen van een raammechanisme bestellen bij Site4Cars

Bij Site4Cars ben je op het juiste adres om raammechanisme gemakkelijk en snel online te bestellen! Je krijgt bij ons automatisch de volgende voordelen.

✅ Snelle levering, Site4Cars levert binnen 1-2 werkdagen.
✅ A-merken zoals Valeo, Topran en Van Wezel. Deze merken zijn van topkwaliteit.
✅ 30 dagen retourgarantie, zodat je alle tijd hebt om het product retour te sturen.
✅ Persoonlijke hulp, via een live chat of via de telefoon van 8:00 – 19:00.

WhatsApp
support
Stuur je bericht of vraag naar:
06 28 77 77 40