Raammechanisme

Een raammechanisme zorgt ervoor dat je zijraam open en dicht gaat, dit raammechanisme wordt vaak gebruikt en is daarom aan slijtage onderhevig. De kabels in het raammechanisme kunnen knappen waardoor je je raam niet meer kunt open of dicht doen. Indien dit het geval is check dan eenvoudig met je kenteken op de homepage welk raammechanisme voor jouw auto geschikt is.

Zoek onderdelen voor jouw auto
Zoek op kenteken
Handmatig zoeken

Raammechanisme

Er zijn twee verschillende raammechanismes, de manuele uitvoering en de elektrische uitvoering. Bij de manuele uitvoering bedien de bedieningshandel in de auto met de hand en bij de elektrische gebruik je de knop in het portier die heier voor gebruikt dient te worden. In de elektrische uitvoering is nog wel het onderscheid te maken in een half automatische uitvoering en en volautomatische uitvoering. Bij de half automatische uitvoering moet je de bedieningsknop vasthouden totdat het raam geopend of dicht is. Bij de volautomatische uitvoering druk je het bedieningsdeel één keer in en het raam opent of sluit.

Raammechanisme vervangen

Een raammechanisme wordt regelmatig gebruikt en slijt om deze reden. Bij een manueel raammechanisme hebben we te maken met kabels welke naar loop van tijd kunnen breken of knappen, als dit gebeurt is het niet meer mogelijk om met de bedieningshandel het raam naar boven of beneden te draaien. Bij een elektrisch raammechanisme kan buiten de kabel ook de elektromotor naar loop van tijd verslijten. Wij bieden verschillende A merken waaronder Valeo, Febi, van Wezel en Blue print aan waarbij de kwaliteit gegarandeerd is. Door het invoeren van jouw kenteken koop je goedkoop en eenvoudig online het juiste raammechanisme voor jouw auto. Heb je nog vragen stel deze dan via ons contactformulier of via de chat.


WhatsApp
support
Stuur je bericht of vraag naar:
06 28 77 77 40