Plaatwerk

Als je een ongeluk hebt en daarbij wat schade oploopt is de kans groot dat onderdelen zoals het plaatwerk als eerste aan de beurt komen. Dit is niet alleen jammer van de uitstraling van de auto, het is ook nadelig voor de veiligheid. Wij van Site4Cars hebben plaatwerk van Van Wezel.

Zoek onderdelen voor jouw auto
Zoek op kenteken
Handmatig zoeken

Plaatwerk online kopen doe je bij Site4Cars

Als het plaatwerk beschadigd is geraakt raden wij je aan om dit zo snel mogelijk te vervangen. Dit is niet alleen goed voor de uitstraling van de auto, ook de veiligheid wordt hierdoor verbeterd. Alle producten die wij aanbieden onder het EQuipart merk staan voor een kwaliteit die gelijk is aan originele kwaliteit. De meeste schadedelen zijn voorzien van een primaire laklaag, en dienen dus allemaal nog gespoten te worden in de kleur van jouw auto. Let op; het plaatwerk wordt geleverd zonder de benodigde montage materialen. Boutjes, moertjes en andere bevestigingsonderdelen zitten er dus niet bij. 

Wanneer moet ik mijn plaatwerk vervangen?

Als je een botsing hebt gehad, of wanneer het plaatwerk op een andere manier schade heeft opgelopen, is het belangrijk om het plaatwerk zo snel mogelijk te vervangen. Kapotte onderdelen van het exterieur, zoals het plaatwerk, is niet alleen zonde van de uitstraling van de auto, maar ook voor de veiligheid. Hoewel bijvoorbeeld bumpers natuurlijk meer bescherming bieden dan het plaatwerk, vangt ook het plaatwerk een groot deel van de klap op. Hiermee worden andere onderdelen beschermd. Daarom is het belangrijk om bij defecten aan het interieur zo snel mogelijk actie te ondernemen. Uiteraard ben je daarvoor bij Site4Cars aan het juiste adres. 

Welk plaatwerk heb ik nodig?

Het is bij Site4Cars makkelijk te achterhalen welk plaatwerk jij nodig hebt, op basis van je kenteken of chassisnummer. Het kenteken geeft vaak meerdere opties, terwijl het chassisnummer vrijwel altijd de juiste onderdelen aangeeft. Daarnaast kun je ook zoeken via het merk, model en type, ook dan worden de juiste onderdelen aangegeven. Mocht je toch twijfelen of heb je nog andere vragen, dan kun je contact met ons opnemen. Wij helpen graag!

Voordelen van plaatwerk bestellen bij Site4Cars

Bij Site4Cars ben je op het juiste adres om plaatwerk gemakkelijk en snel online te bestellen! Je krijgt bij ons automatisch de volgende voordelen:

Snelle levering, Site4Cars levert binnen 1-3 werkdagen.
✅ A-merk Van Wezel, dit merk is van topkwaliteit.
✅ 30 dagen retourgarantie, zodat je alle tijd hebt om het product retour te sturen.
✅ Persoonlijke hulp, via een livechat of via de telefoon van 8:00 – 19:00.
✅ Direct contact via WhatsApp!

WhatsApp
support
Stuur je bericht of vraag naar:
06 28 77 77 40