Overige remdelen

Bij Site4Cars hebben we een groot assortiment aan onderdelen die bij het remsysteem horen. In de categorie overige remdelen hebben we, logischerwijs, de overige onderdelen die bij het remsysteem horen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld abs sensoren, schroeven en indicatoren. Wij bieden die aan van de merken ATE, FEA, Febi Bilstein, NK, Topran en Bosch.

Zoek onderdelen voor jouw auto
Zoek op kenteken
Handmatig zoeken

Overige remdelen online kopen doe je bij Site4Cars

Bij Site4Cars ben je aan het juiste adres om alle onderdelen wat betreft remmen te kopen, van remschijven tot remolie. Ook alle accessoires en overige remdelen die niet direct in een van onze categorieën vallen hebben we, in deze categorie. Hierin hebben we onder andere de volgende onderdelen: ABS sensoren, clipjes, accessoires, dekplaten, schroeven en indicatoren. Wij helpen je graag verder!

Welke onderdelen heb ik nodig?

Het is bij Site4Cars heel eenvoudig te achterhalen welke onderdelen je nodig hebt, ook als het gaat om overige remdelen. Dit kun je achterhalen op basis van je kenteken of het chassisnummer. Het kenteken geeft vaak meerdere opties, terwijl het chassisnummer vrijwel altijd de juiste turbocharger aangeeft. Daarnaast kun je zoeken via het merk, model en type, ook dan wordt de juiste turbocharger weergegeven. Mocht het niet lukken of heb je nog andere vragen, dan kun je contact met ons opnemen. Wij helpen graag!

Jouw remdelen vervangen

Site4Cars heeft een landelijk dekkend netwerk van montagepartners opgezet. In dit montagenetwerk zitten universele garagebedrijven die allemaal over een hoogwaardige werkplaats beschikken, en daarnaast gekwalificeerde monteurs in dienst hebben die alles afweten van jouw auto. In ons landelijk dekkend netwerk kun je een betrouwbare garage vinden bij jou in de buurt. Als je de door jou gekozen onderdelen in je winkelmandje doet kun je zien wat de montagekosten zijn, wanneer je deze zou laten monteren bij een montagepartner van Site4Cars. 

Als de gele button ‘Montagekosten’ niet zichtbaar worden, maar wil je de onderdelen toch gemonteerd hebben bij een montagepartner van Site4Cars bij jou in de buurt? Dan kan je dit verzoek bij ons aangeven via onze contactpagina. Wij zullen dan bij de jou gekozen montagepartner een prijs opvragen voor montage van het door jou gewenste onderdeel. Goedkoop auto onderhoud was nog nooit zo makkelijk!

Voordelen van overige remdelen bestellen bij Site4Cars

Bij Site4Cars ben je op het juiste adres om remdelen gemakkelijk en snel online te bestellen! Je krijgt bij ons automatisch de volgende voordelen:

Snelle levering, Site4Cars levert binnen 1-2 werkdagen.
✅ A-merken zoals ATE, FEA, Febi Bilstein, NK, Topran en Bosch, deze merken zijn van topkwaliteit.
✅ 30 dagen retourgarantie, zodat je alle tijd hebt om het product retour te sturen.
✅ Persoonlijke hulp, via een livechat of via de telefoon van 8:00 – 17:30.
✅ Direct contact via WhatsApp!

WhatsApp
support
Stuur je bericht of vraag naar:
06 28 77 77 40