Stuur je bericht of vraag naar:
06 28 77 77 40

 30 dagen bedenktijd

 Snelle levering

 Persoonlijke hulp

Kies een andere auto
Zoeken op kenteken
Handmatig zoeken

Goedkope onderhoudspakketten kopen online | Mercedes-Benz, Ford, Fiat en meer!

Site4Cars levert onderhoudspakketten van verschillende automerken. De onderhoudspakketten zijn samengesteld voor de merken Mercedes-Benz, BMW, Ford, Fiat, Opel en Volkswagen.


Onderhoudspakketten online kopen doe je bij Site4Cars

Voor onderhoudspakketten ben je bij Site4Cars aan het juiste adres. Bij ons bestel je makkelijk en snel een onderhoudspakket voor jouw auto. Onze onderhoudspakketten zijn voorzien van voordelige prijzen en bestaan uit onderdelen die regelmatig toe zijn aan vervanging. Of je nu een Mercedes-Benz, BMW of Volkswagen rijdt, al onze onderhoudspakketten zijn van topkwaliteit. Wij verkopen onderhoudspakketten van onder meer Febi Bilstein. Dit merk waarborgt de kwaliteit van de onderhoudspakketten.

Hoe snel heb ik mijn nieuwe onderhoudspakket in huis?

De levertijd verschilt per onderhoudspakket. Per artikel wordt de levertijd aangegeven. In de meeste gevallen staat er aangegeven 'Levertijd binnen 2 werkdagen'. Dit betekent dat de werkdag na de dag van bestelling als eerste werkdag geldt. Dus bestel je een artikel maandag, dan mag je deze woensdag in huis verwachten. Een belangrijke rol hierin speelt het tijdstip waarop je de bestelling hebt geplaatst. Bestellingen geplaatst na 19.00 uur krijgen 1 dag extra levertijd, dit heeft te maken met het tijdstip waarop de vervoerder de zendingen ophaalt bij Site4Cars. 

Welk onderhoudspakket heb ik nodig?

Op basis van je kenteken kan je eenvoudig achterhalen welke onderhoudspakketten er geschikt zijn voor jouw auto. Het kenteken geeft vaak meerdere opties, terwijl het chassisnummer vrijwel altijd de juiste onderhoudspakketten aangeeft. Ook kun je zoeken via je merk, type en uitvoering van je auto. Als je er toch niet uitkomt, kan een verkoper je altijd makkelijk vertellen welke onderhoudspakket jij nodig hebt.

Welke onderdelen zitten in een Site4Cars onderhoudspakket

De onderhoudspakketten van Site4Cars bestaan uit verschillende onderdelen. In een onderhoudspakket zit onder meer een oliefilter met afdichtring, luchtfilter, interieurfilter, brandstoffilter, bougies en een carterplug en carterring. Ieder pakket is voorzien van een uitstekende kwaliteit. 

Voordelen van een onderhoudspakket bestellen bij Site4Cars

Bij Site4Cars ben je op het juiste adres om onderhoudspakketten gemakkelijk en snel online te bestellen! Je krijgt bij ons automatisch de volgende voordelen.

✅ Snelle levering, Site4Cars levert binnen 1-2 werkdagen.
✅ A-merken zoals Febi Bilstein. Dit merk is van topkwaliteit.
✅ 30 dagen retourgarantie, zodat je alle tijd hebt om het product retour te sturen.
✅ Persoonlijke hulp, via een live chat of via de telefoon van 8:00 – 19:00.