Oliefilters

Oliefilters nodig? Bij Site4Cars kun je online en goedkoop oliefilters bestellen en indien nodig laten vervangen. Alle aangeboden oliefilters zijn een A-merk zoals Site4Cars Best Deal, Bosch, Mann, Topran, Febi Bilstein, JapanParts en Blue Print.


Zoek onderdelen voor jouw auto
Zoek op kenteken
Handmatig zoeken

Oliefilters online kopen doe je bij Site4Cars

Oliefilters zorgen ervoor dat de olie in de motor gezuiverd wordt. Als de motor van de auto loopt dan wordt door een oliepomp de olie in het motorblok rond gepompt. Bij het rondpompen wordt de olie door het oliefilter gepompt. Olie heeft de eigenschap om vuil op te nemen wat terecht komt in het motorblok. Olie raakt namelijk vervuild door slijtagedeeltjes zoals metaaldeeltjes, roet en verbrandingsresten die achterblijven in de motor. Door de olie te filteren blijft de smering optimaal en blijft ook de koelende werking van de olie gehandhaafd. Bij elke onderhoudsbeurt aan de auto wordt het oliefilter en de motorolie vervangen. Het is belangrijk om de juiste olie in je motor te doen als deze bijgevuld of vervangen moet worden. Bij het gebruiken van de verkeerde olie kan er olieschade ontstaan wat vaak hoge kosten met zich mee brengt. Op onze site vind je een hier een uitgebreide blog die uitleg geeft over wat motorolie is en welke je nodig hebt. Als je hier je auto opzoekt via je kenteken of via 'Merk-Model-Type' vind je automatisch de oliefilters die op jouw auto passen.

Oliefilter goedkoop laten monteren

Je zou er voor kunnen kiezen om zelf de olie van je auto te verversen en daarbij het oliefilter te vervangen. Het vervelende hiervan is dat het oliefilter niet altijd even makkelijk te bereiken is. Daarnaast heb je speciaal gereedschap nodig hebt om het filter te vervangen zonder het te beschadigen met als gevolg olie die er uit lekt. Vaak zie je dat als je zelf de olie en het oliefilter vervangt dat dit gepaard gaat met lekken van olie op de ondergrond, mits je een geschikte werkplaats hebt en gereedschap waar je dit kan doen. Op zich stellen deze werkzaamheden niet zo veel voor en kun je dit makkelijk uitbesteden aan een montagepartner van Site4Cars. Als je het oliefilter hebt gevonden wat op jouw auto past kun je dit in het winkelmandje plaatsen en dan wordt de gele button ‘Montagekosten’ zichtbaar. Wanneer je hierop klikt kun je een montagepartner bij jou in de buurt selecteren en zie je de prijs die men vraagt voor het vervangen van de olie en het oliefilter. Jij rekent bij Site4Cars de kosten voor het filter af en de montagekosten bij de montagepartner nadat de werkzaamheden door de montagepartner zijn uitgevoerd. Kun je geen montagepartner vinden bij jou in de buurt of wil je ook nog andere werkzaamheden aan je auto uit laten voeren neem dan contact met ons op via onze contactpagina die je hier vindt.

Voordelen van een oliefilter bestellen bij Site4Cars

Bij Site4Cars ben je op het juiste adres om een oliefilter gemakkelijk en snel online te bestellen! Je krijgt bij ons automatisch de volgende voordelen:

✅ Snelle levering, Site4Cars levert binnen 3 werkdagen.
✅ A-merken zoals Bosch, Mann, Febi, Blue print, AMC en Valeo, deze merken zijn van topkwaliteit. 
✅ 30 dagen bedenktijd, zodat je alle tijd hebt om het product retour te sturen. 
✅ Persoonlijke hulp, via een livechat of via de telefoon van 8:00 – 17:30. 
✅ Direct contact via WhatsApp!


WhatsApp
support
Stuur je bericht of vraag naar:
06 28 77 77 40