Stuur je bericht of vraag naar:
085 – 064 55 64

 30 dagen bedenktijd

 Snelle levering

 Persoonlijke hulp

Kies een andere auto
Zoeken op kenteken
Handmatig zoeken

Goedkope nokkenas en toebehoren kopen online | Site4Cars!

Een nokkenas is een essentieel onderdeel van de motor en de aandrijving. De nokkenas zit boven in de motor op de cilinderkop. Bij Site4Cars hebben we nokkenassen en bijbehorende producten van Blue Print en Febi Bilstein.


Nokkenas en toebehoren online kopen doe je bij Site4Cars

Een nokkenas is een essentieel onderdeel van de motor en de aandrijving. De nokkenas bedient de toevoer van het brandstofmengsel en de afvoer van de uitlaatgassen. Deze as zit bovenin de motor, op de cilinderkop. De nokkenas is verbonden met de kleppen van de verbrandingsmotor. Doordat de nokkenas gedraaid is zorgt deze ervoor dat de kleppen in volgorde geopend worden. Dit zorgt ervoor dat elke cilinder op een ander moment wordt voorzien van het brandstofmengsel. De nokkenas wordt aangedreven door de krukas. Bij een nokkenas hoort ook een nokkenas sensor, die ervoor zorgt dat de computer van de auto precies weet hoe snel de nokkenas draait.  

Welke onderdelen van de nokkenas hebben we bij Site4Cars?

We hebben bij Site4Cars verschillende producten die horen bij de nokkenas. Uiteraard hebben we nokkenassen, dat spreekt voor zich. Daarnaast hebben we ook de nog deze bijbehorende producten; inlaatkleppen, uitlaatkleppen, kleptuimelaar en rolnok stoters en klepstoters. 

Welke nokkenas onderdelen heb ik nodig?

Welke nokkenas en bijbehorende producten je nodig hebt is bij Site4Cars makkelijk te achterhalen op basis van je kenteken of het chassisnummer. Het kenteken geeft vaak meerdere opties, terwijl het chassisnummer vrijwel altijd de juiste onderdelen aangeeft. Daarnaast kun je zoeken via het merk, model en type, ook dan worden de juiste onderdelen weergegeven. Mocht het niet lukken of heb je nog andere vragen, dan kun je contact met ons opnemen. Wij helpen graag!

Hoe snel heb ik mijn nokkenas onderdelen in huis?

De levertijd verschilt per onderdeel. Per artikel wordt de levertijd aangegeven. In de meeste gevallen staat er aangegeven 'Levertijd binnen 2 werkdagen'. Dit betekent dat de werkdag na de dag van bestelling als eerste werkdag geldt. Dus bestel je een artikel maandag, dan mag je deze woensdag in huis verwachten. Een belangrijke rol hierin speelt het tijdstip waarop je de bestelling hebt geplaatst. Bestellingen geplaatst na 19.00 uur krijgen 1 dag extra levertijd, dit heeft te maken met het tijdstip waarop de vervoerder de zendingen ophaalt bij Site4Cars. 

Voordelen van nokkenas en toebehoren bestellen bij Site4Cars

Bij Site4Cars ben je op het juiste adres om nokkenas en toebehoren gemakkelijk en snel online te bestellen! Je krijgt bij ons automatisch de volgende voordelen:

Snelle levering, Site4Cars levert binnen 1-2 werkdagen.
✅ A-merken zoals Blue Print en Febi Bilstein, deze merken zijn van topkwaliteit.
✅ 30 dagen retourgarantie, zodat je alle tijd hebt om het product retour te sturen.
✅ Persoonlijke hulp, via een livechat of via de telefoon van 8:00 – 19:00.
✅ Direct contact via WhatsApp!