Stuur je bericht of vraag naar:
085 – 064 55 64

 30 dagen bedenktijd

 Snelle levering

 Persoonlijke hulp

Kies een andere auto
Zoeken op kenteken
Handmatig zoeken

Goedkope motorsteunen en versnellingsbaksteunen koop je online bij Site4Cars!

De motorsteun, ook wel versnellingsbaksteun, draagt de motor. Daarnaast zorgen deze steunen ook voor het opvangen van de kantelingen tijdens het gasgeven en loslaten. Defecte motor of versnellingsbak steunen zorgen voor een verminderd comfort tijdens het rijden. Site4Cars biedt motor en versnellingsbak steunen aan van de merken Febi Bilstein, Lemförder, Topran en Ruville.

Helaas is er geen artikel gevonden!

Verder winkelenDe gegevens worden opgehaald...

Een motorsteun online kopen doe je bij Site4Cars

Een motorsteun is een van de vele motordelen van een auto, en dus verantwoordelijk voor het dragen van de motor. Motorsteunen krijgen het vaak zwaar te verduren, vanwege de functie en de plaats van het onderdeel. Als je over drempels rijdt, of oneffenheden in de weg, krijgen de motorsteunen behoorlijk wat klappen. In principe gaan deze steunen vrij lang mee, en zolang je geen defecten opmerkt hoef je dit niet te vervangen. Overigens heb je zelf redelijk veel invloed op de staat van een motorsteun. Defecten en slijtage worden namelijk veroorzaakt of versneld door bijvoorbeeld een sportieve rijstijl, en dan met name snel optrekken en hard remmen. Daarnaast is off-road rijden, botsen, temperatuurwisselingen en lekkende olie of remvloeistof negatief voor de staat van de motorsteun.

Wanneer moet ik mijn motorsteun vervangen?

Een versleten of defecte motorsteun kun je herkennen aan meerdere symptomen. Vaak ervaar je in deze gevallen doordreunende motortrillingen tijdens het rijden, en soms zelfs al tijdens het stationair draaien. Deze trillingen zijn in de passagiersruimte ook vaak te voelen, voornamelijk tijdens het optrekken. Het kan daarnaast zo zijn dat een motor hort en stoot bij het starten van de auto of wisselen van versnelling. Ongebruikelijke geluiden kunnen ook een symptoom zijn van een kapotte motorsteun. Een minder werkende motorsteun kan extra slijtage aan de aandrijfas en het uitlaatsysteem veroorzaken. Wij raden aan om zo snel mogelijk actie te ondernemen en dit onderdeel te (laten) vervangen. Doorrijden met een kapotte motorsteun is niet verstandig. 

Welke motorsteun heb ik nodig?

Welke motorsteun je nodig hebt is bij Site4Cars makkelijk te achterhalen op basis van je kenteken of het chassisnummer. Het kenteken geeft vaak meerdere opties, terwijl het chassisnummer vrijwel altijd de juiste motorsteunen aangeeft. Daarnaast kun je zoeken via het merk, model en type, ook dan worden de juiste onderdelen weergegeven. Mocht het niet lukken of heb je nog andere vragen, dan kun je contact met ons opnemen. Wij helpen graag!

Hoe snel heb ik mijn motorsteun in huis?

De levertijd verschilt per onderdeel. Per artikel wordt de levertijd aangegeven. In de meeste gevallen staat er aangegeven 'Levertijd binnen 2 werkdagen'. Dit betekent dat de werkdag na de dag van bestelling als eerste werkdag geldt. Dus bestel je een artikel maandag, dan mag je deze woensdag in huis verwachten. Een belangrijke rol hierin speelt het tijdstip waarop je de bestelling hebt geplaatst. Bestellingen geplaatst na 19.00 uur krijgen 1 dag extra levertijd, dit heeft te maken met het tijdstip waarop de vervoerder de zendingen ophaalt bij Site4Cars. 

Voordelen van motorsteunen bestellen bij Site4Cars

Bij Site4Cars ben je op het juiste adres om motorsteunen gemakkelijk en snel online te bestellen! Je krijgt bij ons automatisch de volgende voordelen:

Snelle levering, Site4Cars levert binnen 2 werkdagen.
✅ A-merken zoals Febi Bilstein, Lemförder, Topran en Ruville, deze merken zijn van topkwaliteit.
✅ 30 dagen retourgarantie, zodat je alle tijd hebt om het product retour te sturen.
✅ Persoonlijke hulp, via een livechat of via de telefoon van 8:00 – 19:00.
✅ Direct contact via WhatsApp!