Pakkingen

Pakkingen zijn niet weg te denken in de auto wereld. Zonder pakkingen kan een auto simpelweg niet functioneren. Het is daarom ook erg belangrijk dat de pakkingen in de auto van goede kwaliteit zijn en zo nodig op tijd vervangen worden. Weet je niet welke pakking je nodig hebt? Of heb je vragen over een pakking? Neem dan contact op met ons via de livechat, telefoon of stuur ons een WhatsApp bericht!

Pakkingen online bestellen

Het is tegenwoordig erg makkelijk om pakkingen online te bestellen! Site4Cars beschikt over alle pakkingen die je in een auto kan vinden. Zie je de pakking die je zoekt er niet bij staan? Neem dan contact met ons op en we zoeken graag uit welke je nodig hebt. Zoek een pakking altijd op basis van je kenteken zodat je de juiste pakking voor de auto besteld. Wij hebben pakkingen van de merken Febi, Blueprint, en Elring. Deze merken hebben veel ervaring met het produceren van pakkingen en zorgen ervoor dat de pakking van erg goede kwaliteit is.

Wat zijn pakkingen?

Pakkingen zijn ook wel afdichtingen die ervoor zorgen dat een ruimte wordt opgevuld zodat vloeistoffen of gassen niet naar binnen of buiten kunnen. In je auto vind je veel verschillende metalen onderdelen die op elkaar gemonteerd zijn. Het is erg moeilijk om deze onderdelen dicht te maken, daarom wordt er een pakking tussen gedaan zodat de ruimte binnenin dicht is zodat de vloeistoffen of gassen er niet uit kunnen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de olie in een auto.

Pakkingen worden vaak gemaakt van materiaal wat makkelijk vervormt kan worden. Denk hierbij aan metalen, papier, koer, kurk, rubber, katoen of kunststof. Er zijn ook vloeibare pakkingen die gemaakt zijn van kit op siliconen of butylbasis. Vloeibare pakkingen kan je onder je ook bij Site4Cars vinden!

Pakkingen versleten of lek?

Hoe weet je wanneer je pakkingen kapot zijn? Als je pakkingen kapot zijn resulteert dat vaak tot mindere prestaties van de auto. De auto verliest olie? Waarschijnlijk is een pakking van het motorblok versleten of kapot. Dit kan komen door slijtage of door uitdroging. Het heeft tot gevolg dat de auto olie lekt. Moet je dus vaak olie bijvullen, dan kan dat komen door een lekke pakking. Als er opeens witte rook uit de uitlaat vandaan komt dan komt dat vaak doordat de koppakking niet meer volledig afsluit. Vaak stijgt de motortemperatuur snel en is de koelvloeistof snel is. Heb je het idee dat er een pakking versleten is of lek is? Neem contact met ons op en we zoeken graag uit wat er precies aan de hand is met de auto?

Auto pakkingen vervangen?

Het kan relatief eenvoudig zijn om een pakking te vervangen, maar het kan ook een hele klus zijn om een pakking te vervangen. Als je dit zelf wil doen, zorg er dan voor dat je van te voren goed weet wat er precies moet gebeuren om bij de pakking te komen. Zorg er altijd voor dat de oude pakking volledig is verwijderd voordat de nieuwe pakking geplaatst wordt. Het is ook heel belangrijk dat je over de juiste pakking beschikt zodat de afdichting optimaal is. Kan je of wil je de pakking niet zelf vervangen maar moet het wel gebeuren? Site4Cars beschikt over een professioneel netwerk van montagepartners die de pakking snel, voordelig en professioneel voor je vervangen. Regel een pakking vervanging gemakkelijk en snel via onze site! Kom je er niet uit? Neem dan contact met ons op en we helpen je graag bij het plannen van de afspraak!

Voordelen van auto onderdelen bestellen bij Site4Cars

Bij Site4Cars ben je op het juiste adres om pakkingen en afdichtingen gemakkelijk en snel online te bestellen! Je krijgt bij ons automatisch de volgende voordelen. 

✅ Snelle levering, Site4Cars levert binnen 1 – 2 werkdagen.
✅ A-merken zoals Febi en Elring zodat er altijd een hoge kwaliteit geleverd kan worden.
✅ 30 dagen bedenktijd, zodat je alle tijd hebt om het product retour te sturen.
✅ Persoonlijke hulp, via een live chat of via de telefoon van 8:00 – 17:30.
✅ Direct contact via WhatsApp!


WhatsApp
support
Stuur je bericht of vraag naar:
06 28 77 77 40