Stuur je bericht of vraag naar:
06 28 77 77 40

 30 dagen bedenktijd

 Snelle levering

 Persoonlijke hulp

Kies een andere auto
Zoeken op kenteken
Handmatig zoeken

Motordelen auto online kopen | Koppeling, distributiesets, injectoren, koppakkingen en meer!

Site4Cars levert geen complete motoren, maar biedt wel losse onderdelen aan die vanwege defecten of slijtage vervangen moeten worden. Site4Cars biedt o.a. motordelen aan van de merken Elring, Ajusa, Bosch, Nissens, NRF, Pierburg, Febi Bilstein en Topran. Deze merken waarborgen de kwaliteit van de motordelen. 


Motordelen online kopen doe je bij Site4Cars

De motor is een onderdeel die als doel heeft om energie om te zetten in mechanische bewegingen. De motor is het belangrijkste onderdeel van de apparatuur van een voertuig, omdat het een bron is van mechanische energie. Deze energie veroorzaakt de beweging van het voertuig. Tegenwoordig kun je bij nieuwere auto’s de motor in twee categorieën indelen. Dit is het mechanische gedeelte en elektronische gedeelte. Deze zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. 

Bij Site4Cars verkopen we motordelen zoals een carter, motordelen toebehoren, brandstofsysteem onderdelen, pakkingen, motor/versnellingsbaksteun, intercooler, cilinderkop en nokkenas en toebehoren. Door de topmerken die wij in ons assortiment hebben, zijn ook jouw nieuwe motordelen van uitstekende kwaliteit. 

Motordelen vervangen

Het sleutelen aan de motor van een auto vereist een technische achtergrond of interesse in  auto’s. Het is van belang dat de juiste onderdelen op de juiste manier worden gemonteerd. Het monteren van verkeerde onderdelen kan leiden tot motorschade met als gevolg dat er meer kapot gaat dan enkel het onderdeel dat moet worden vervangen. 

Hoe snel heb ik mijn nieuwe motordelen in huis?

De levertijd verschilt per motordeel. Per artikel wordt de levertijd aangegeven. In de meeste gevallen staat er aangegeven 'Levertijd binnen 2 werkdagen'. Dit betekent dat de werkdag na de dag van bestelling als eerste werkdag geldt. Dus bestel je een artikel maandag, dan mag je deze woensdag in huis verwachten. Een belangrijke rol hierin speelt het tijdstip waarop je de bestelling hebt geplaatst. Bestellingen geplaatst na 19.00 uur krijgen 1 dag extra levertijd, dit heeft te maken met het tijdstip waarop de vervoerder de zendingen ophaalt bij Site4Cars. 

Welke motordelen heb ik nodig?

Op basis van je kenteken kan je eenvoudig achterhalen welke motordelen er geschikt zijn voor jouw auto. Het kenteken geeft vaak meerdere opties, terwijl het chassisnummer vrijwel altijd de juiste motordelen aangeeft. Ook kun je zoeken via je merk, type en uitvoering van je auto. Als je er toch niet uitkomt, kan een verkoper je altijd makkelijk vertellen welke motordelen jij nodig hebt. 

Voordelen van een motordelen bestellen bij Site4Cars

Bij Site4Cars ben je op het juiste adres om motordelen gemakkelijk en snel online te bestellen! Je krijgt bij ons automatisch de volgende voordelen.

✅ Snelle levering, Site4Cars levert binnen 1-2 werkdagen.
✅ A-merken zoals Elring, Ajusa, Bosch, Nissens, NRF, Pierburg, Febi Bilstein en Topran. Deze merken zijn van topkwaliteit.
✅ 30 dagen retourgarantie, zodat je alle tijd hebt om het product retour te sturen.
✅ Persoonlijke hulp, via een live chat of via de telefoon van 8:00 – 19:00.