Motor Accu's

Ben je op zoek naar een goedkope nieuwe motor accu of naar een scooter accu? Site4Cars heeft veel verschillende soorten accu’s speciaal voor motoren, scooters, brommers, waterscooters, jetski’s of grasmaaiers. Weet je niet welke accu je nodig hebt? Twijfel je tussen verschillende soorten accu’s of heb je een vraag over een motor accu of scooter accu? Neem dan contact met ons op via de livechat, bel ons of stuur ons een WhatsApp bericht!

Motor accu of Scooter accu online bestellen

Bij Site4Cars vind je veel verschillende soorten accu’s voor zowel motorfietsen als scooters. Het is niet altijd even duidelijk welke accu je nodig hebt. Er zijn veel verschillende soorten accu’s die een verschillende voltage en ampereage hebben. Laat ons weten wat voor type motor of scooter je hebt en we zoeken graag welke accu er in jouw scooter of motor thuis hoort! Elke accu die voor 4 uur bij ons wordt besteld, wordt binnen 1 werkdag geleverd. Wij hebben accu’s van de merken Bosch, Varta, Deka en VMF.

Motor accu of Scooter accu kapot

Het kan voorkomen dat de motoraccu of de scooteraccu kapot is. Dit gebeurd vaak wanneer de motor of scooter voor langere tijd heeft stil gestaan. De accu is dan langzaam ontladen waardoor deze niet meer in staat is om de motor te starten. Het kan natuurlijk ook komen omdat de accu simpelweg te oud is en helaas niet meer krachtig genoeg is om de motor of scooter te kunnen starten. Het is altijd verstandig om je motor accu of scooter accu aan een druppellader te leggen wanneer je het voertuig voor een langere periode niet gaat gebruiken. Hiermee voorkom je dat de accu langzaam leegloopt en het na de stilstand periode niet meer doet. Site4Cars heeft verschillende acculaders die speciaal gemaakt zijn voor het opladen van motor accu’s of scooter accu’s.

Motor accu of scooter accu vervangen

Het is relatief makkelijk om een motor accu of een scooter accu te vervangen. De accu’s zijn vaak makkelijk te bereiken via de buddy of via de zijkant. Kijk goed hoe de accu zit bevestigd en zorg ervoor dat de accu netjes wordt losgemaakt. Vervang de oude accu voor de nieuwe accu en alles zou weer moeten werken! Heb je vragen over het monteren van een accu? Neem dan contact met ons op!

Verschillende soorten motor en scooter accu’s

Er bestaan verschillende soorten accu’s voor motoren en scooters. Let hierbij ten eerste goed op of het om een 12v accu of een 6v accu gaat. Sommige motoren hebben namelijk een 12 volt accu en de meeste scooters hebben een 6 volt accu. Daarnaast zijn er verschillende soorten accu’s namelijk; Lood accu’s, AGM accu’s, SLA accu’s en Lithium accu’s. De meest voorkomende accu’s zijn de AGM en de Lood accu’s. Vaak zijn accu’s voor de motoren en scooters AGM accu’s zodat ze ook schuin gemonteerd kunnen worden. Daarnaast is het voor een motor accu en scooter accu ook belangrijk dat deze kan kantelen. Bij Site4Cars vind je accu’s van het merk DEKA. Deka staat bekend om zijn krachtige en betrouwbare accu’s die net wat sterker zijn dan de meeste accu’s. Je vindt bij ons ook Varta, Bosch en VMF accu’s waardoor de breedte van het motor accu en scooter accu assortiment wordt vergroot.


Voordelen van een motor accu bestellen bij Site4Cars

Bij Site4Cars ben je op het juiste adres om een scooter accu gemakkelijk en snel online te bestellen! Je krijgt bij ons automatisch de volgende voordelen.

✅ Snelle levering, Site4Cars levert binnen 1 werkdag.
✅ A-merken zoals Bosch, Varta, VMF en Deka, deze merken zijn van topkwaliteit.
✅ 30 dagen retourgarantie, zodat je alle tijd hebt om het product retour te sturen.
✅ Persoonlijke hulp, via een livechat of via de telefoon van 8:00 – 17:30.
✅ 2 jaar garantie op alle accu's

WhatsApp
support
Stuur je bericht of vraag naar:
06 28 77 77 40