Luchtvering

Luchtvering wordt bij duurdere auto’s steeds vaker gebruikt, in plaats van de ouderwetse stalen vering. Luchtvering zorgt voor meer veiligheid en daarnaast ook voor meer comfort tijdens het rijden. Site4Cars biedt luchtvering aan het van het merk Arnott.

Zoek onderdelen voor jouw auto
Zoek op kenteken
Handmatig zoeken

Luchtvering online kopen doe je bij Site4Cars

Luchtvering heeft grofweg gezegd 3 verschillende functies, die in principe niet afwijken van de werking van andere veringen. Het vangt de schokken op uit oneffenheden op de weg. Daarnaast zorgt luchtvering ervoor dat de auto altijd contact met de weg blijft houden. Als laatste zorgt de vering ervoor dat de auto niet ‘uitslaat’ in bochtige wegen. De werking van de luchtvering is kort gezegd als volgt; door het comprimeren en onstpannen van de lucht ontstaat de vering. De waarde van de luchtdruk wordt elektronisch ingesteld. Voor uitgebreide informatie over de luchtvering en de werking hiervan verwijzen we je naar de blog hierover, die vind je hier

Wanneer moet ik de luchtvering vervangen?

De luchtvering is aan slijtage onderhevig. De luchtvering bestaat vaak uit meerdere onderdelen, die vaak los te vervangen zijn. Er kunnen rubbers van de luchtvering gaan scheuren, wat puur met slijtage heeft te maken. Daarnaast kan de luchtvering beschadigt raken door vuil, wat vooral vaak voorkomt als je vaak in bossen, modder of ander ruig gebied rijdt. Als er rubber is versleten kan het zijn dat je auto naar een bepaalde kant gaat hangen, of naar de voor- of achterzijde hangen. Te lang hiermee doorrijden is niet aan te raden omdat dit tot meer schade kan leiden. Onderneem dus zo snel mogelijk actie als je last hebt van een van deze symptomen. 

Welke luchtvering heb ik nodig?

Het is bij Site4Cars makkelijk te achterhalen welke luchtvering je nodig hebt,  op basis van je kenteken of het chassisnummer. Het kenteken geeft vaak meerdere opties, terwijl het chassisnummer vrijwel altijd de juiste luchtvering aangeeft. Daarnaast kun je zoeken via het merk, model en type, ook dan wordt de juiste luchtvering weergegeven. Mocht het niet lukken of heb je nog andere vragen, dan kun je contact met ons opnemen. Wij helpen graag!

Voordelen van luchtvering bestellen bij Site4Cars

Bij Site4Cars ben je op het juiste adres om luchtvering gemakkelijk en snel online te bestellen! Je krijgt bij ons automatisch de volgende voordelen:

Snelle levering, Site4Cars levert binnen 1-2 werkdagen.
✅ A-merk Arnott, dit merk is van topkwaliteit.
✅ 30 dagen retourgarantie, zodat je alle tijd hebt om het product retour te sturen.
✅ Persoonlijke hulp, via een livechat of via de telefoon van 8:00 – 19:00.
✅ Direct contact via WhatsApp!

WhatsApp
support
Stuur je bericht of vraag naar:
06 28 77 77 40