Luchtfilters

Luchtfilter nodig? Bij Site4Cars kun je online en goedkoop diverse merken luchtfilters bestellen en indien nodig laten vervangen. Alle aangeboden luchtfilters zijn van een A-merk zoals Topran, Bosch, Mann, Site4Cars Best Deal, Febi Bilstein, JapanParts en Blue Print.


Zoek onderdelen voor jouw auto
Zoek op kenteken
Handmatig zoeken

Luchtfilters online kopen doe je bij Site4Cars

Luchtfilters zorgen ervoor dat de lucht die door de auto aangezogen wordt kan worden gezuiverd van stof en andere deeltjes die in de aangezogen lucht zitten. Dit wordt gedaan omdat de motor slecht tegen vervuilde lucht kan. In gebieden waar het erg stoffig is zal het luchtfilter dan ook vaker vervangen moeten worden. De meeste luchtfilters zijn gemaakt van papier en gevouwen in een harmonica vorm om het oppervlakte te vergroten. Als het luchtfilter verstopt raakt kan je motor eigenlijk niet meer goed ademen. De gevolgen hiervan zijn dat het mengsel van brandstof en zuurstof niet meer juist is waardoor je auto meer brandstof zal gaan verbruiken. Ook zal de prestatie van de motor terug lopen en in het ergste geval zal de motor onregelmatig gaan lopen. Dus tijdig vervangen van je luchtfilter is noodzakelijk. Als je hier je auto opzoekt via je kenteken of via 'Merk-Model-Type' vind je automatisch de luchtfilters die op jouw auto passen.

Luchtfilter goedkoop laten monteren

Bij elke onderhoudsbeurt van de auto dient het luchtfilter te worden vervangen. In de meeste gevallen kun je het luchtfilter makkelijk zelf vervangen. Het luchtfilter vind je in de motorruimte en vaak op of net naast de motor. De deksel van het luchtfilterhuis is vaak voorzien van klemmetjes die je simpel open kunt klikken waardoor je de deksel kunt verwijderen. Je kunt dan het luchtfilter verwijderen doordat het los in de behuizing ligt. Als het luchtfilter uit de behuizing gehaald is dien je nog even eventueel zand of stof uit de behuizing te halen. Dat kun je doen met een doek of stofzuiger. Je kunt nu het nieuwe luchtfilter plaatsen en de deksel sluiten met behulp van de klemmetjes. De motor van je auto kan weer ademen!  Op zich stellen deze werkzaamheden dus niet zo veel voor. Heb je hier echter helemaal geen zin in dan en kun je dit makkelijk uitbesteden aan een montagepartner van Site4Cars. Als je het luchtfilter hebt gevonden wat op jouw auto past kun je dit in het winkelmandje plaatsen en dan wordt de gele button ‘Montagekosten’ zichtbaar. Als je hier op klikt kun je een montagepartner bij jou in de buurt selecteren en zie je de prijs die men vraagt voor het vervangen van het luchtfilter. Jij rekent bij Site4Cars de kosten voor het filter af en de montagekosten bij de montagepartner nadat de werkzaamheden door de montagepartner zijn uitgevoerd. Kun je geen montagepartner vinden bij jou in de buurt of wil je ook nog andere werkzaamheden aan je auto uit laten voeren neem dan contact met ons op via onze contactpagina die je hier vindt.

Voordelen van een luchtfilter bestellen bij Site4Cars

Bij Site4Cars ben je op het juiste adres om een luchtfilter gemakkelijk en snel online te bestellen! Je krijgt bij ons automatisch de volgende voordelen:

✅ Snelle levering, Site4Cars levert binnen 3 werkdagen.
✅ A-merken zoals Bosch, Mann, Febi, Blue print, AMC en Valeo, deze merken zijn van topkwaliteit. 
✅ 30 dagen bedenktijd, zodat je alle tijd hebt om het product retour te sturen. 
✅ Persoonlijke hulp, via een livechat of via de telefoon van 8:00 – 17:30. 
✅ Direct contact via WhatsApp!WhatsApp
support
Stuur je bericht of vraag naar:
06 28 77 77 40