Kunststof delen

Kunststof delen zijn een van onderdelen die horen bij plaatwerk, spiegels en bumpers. Dit zijn de onderdelen die bij een botsing vaak als eerste schade oplopen. Daarnaast kunnen kunstof delen van de auto naar verloop van tijd aan uitstraling verliezen. Wij van Site4Cars bieden kunstof delen aan van het merk Van Wezel.

Zoek onderdelen voor jouw auto
Zoek op kenteken
Handmatig zoeken

Kunststof delen online kopen doe je bij Site4Cars

Het exterieur van vele auto’s bestaat onder andere uit kunststof delen. Alle onderdelen die horen bij het exterieur, lopen extra kans op schade bij ongelukken. Als dit gebeurd is vervanging van de enige oplossing. Daarnaast worden kunstof delen van de auto vaak dof na verloop van tijd. Als dit het geval is vervanging niet direct altijd nodig, maar het kan natuurlijk wel een optie zijn. Bij Site4Cars ben je uiteraard aan het juiste adres voor kunstof delen!   

Welke kunststof delen heb ik nodig?

Welke kunststof delen je nodig hebt is bij Site4Cars makkelijk te achterhalen op basis van je kenteken of het chassisnummer. Het kenteken en chassisnummer geven vaak meerdere opties, en zullen vrijwel altijd de juiste onderdelen weergeven. Daarnaast kun je zoeken via het merk, model en type, ook dan worden de juiste kunststof delen weergegeven. Mocht het niet lukken of heb je nog andere vragen, dan kun je contact met ons opnemen. Wij helpen graag!

Hoe snel heb ik mijn kunststof delen in huis?

De levertijd verschilt per onderdeel. Per artikel wordt de levertijd aangegeven. In de meeste gevallen staat er aangegeven 'Levertijd binnen 2 werkdagen'. Dit betekent dat de werkdag na de dag van bestelling als eerste werkdag geldt. Dus bestel je een artikel maandag, dan mag je deze woensdag in huis verwachten. Een belangrijke rol hierin speelt het tijdstip waarop je de bestelling hebt geplaatst. Bestellingen geplaatst na 19.00 uur krijgen 1 dag extra levertijd, dit heeft te maken met het tijdstip waarop de vervoerder de zendingen ophaalt bij Site4Cars.

Voordelen van kunststof delen bestellen bij Site4Cars

Bij Site4Cars ben je op het juiste adres om kunststof delen gemakkelijk en snel online te bestellen! Je krijgt bij ons automatisch de volgende voordelen:

Snelle levering, Site4Cars levert binnen 1-3 werkdagen.
✅ Top-merk Van Wezel, dit merk is van topkwaliteit.
✅ 30 dagen retourgarantie, zodat je alle tijd hebt om het product retour te sturen.
✅ Persoonlijke hulp, via een livechat of via de telefoon van 8:00 – 19:00.
✅ Direct contact via WhatsApp!

WhatsApp
support
Stuur je bericht of vraag naar:
06 28 77 77 40