Stuur je bericht of vraag naar:
085 – 064 55 64

 30 dagen bedenktijd

 Snelle levering

 Persoonlijke hulp

Kies een andere auto
Zoeken op kenteken
Handmatig zoeken

Goedkope Krukas en toebehoren snel en gemakkelijk online bestellen bij Site4Cars.nl

Een krukas is een as, met zoals de naam al doet vermoeden een of meerdere krukken, die de op en neer gaande beweging omzetten in een roterende. Hiermee is het een heel belangrijk onderdeel van de motor. Site4Cars biedt krukassen en toebehoren aan van de merken Ajusa, Elring, Febi Bilstein, Victor Reinz, Blue Print, Topran, INA en Ruville.

Helaas is er geen artikel gevonden!

Verder winkelenDe gegevens worden opgehaald...

Een krukas online kopen doe je bij Site4Cars

De krukas zet dus de op en neer gaande beweging, van de zuiger, om in een roterende beweging. Op het moment dat je de auto start gaat de krukas draaien. Hieraan vast zit de distributieriem bevestigd, die ervoor zorgt dat ook de nokkenas gaat draaien. Dit komt door de beweging van de krukas. De nokkenas op zijn beurt zet het bewegen van de kleppen en zuigers in gang, waardoor de auto kan rijden. Ook de dynamo is verbonden aan de krukas, met de v-snaar. Als de motor draait, draait de dynamo mee en deze levert stroom aan de elektrische accessoires in de auto en aan de accu

Wanneer moet ik mijn krukas vervangen?

Het kan voorkomen dat je krukas kapot gaat, door een acuut defect of door slijtage. Vaak is het dan zo dat de krukas is gebroken. Vuiligheid, slijtage of te zwak materiaal kan hiervan de oorzaak zijn. Ook overbelasting kan een rol spelen in het breken van de krukas. Dit is het geval wanneer je bijvoorbeeld gaat rijden met een te zware aanhangwagen terwijl de auto hier niet op gemaakt is. Een gebroken krukas moet je altijd zo snel mogelijk vervangen. Hiermee doorrijden is geen optie. Hiervoor ben je bij ons aan het juiste adres!

Welke krukas heb ik nodig?

Welke krukas je nodig hebt is bij Site4Cars makkelijk te achterhalen op basis van je kenteken of het chassisnummer. Het kenteken geeft vaak meerdere opties, terwijl het chassisnummer vrijwel altijd de juiste krukas aangeeft. Daarnaast kun je zoeken via het merk, model en type, ook dan wordt de juiste krukas weergegeven. Mocht het niet lukken of heb je nog andere vragen, dan kun je contact met ons opnemen. Wij helpen graag!

Voordelen van krukas en toebehoren bestellen bij Site4Cars

Bij Site4Cars ben je op het juiste adres om krukas en toebehoren gemakkelijk en snel online te bestellen! Je krijgt bij ons automatisch de volgende voordelen:

Snelle levering, Site4Cars levert binnen 3 werkdagen.
✅ A-merken zoals Ajusa, Elring, Febi Bilstein, Victor Reinz, Blue Print, Topran, INA en Ruville, deze merken zijn van topkwaliteit.
✅ 30 dagen retourgarantie, zodat je alle tijd hebt om het product retour te sturen.
✅ Persoonlijke hulp, via een livechat of via de telefoon van 8:00 – 19:00.
✅ Direct contact via WhatsApp!