Stuur je bericht of vraag naar:
06 28 77 77 40

 30 dagen bedenktijd

 Snelle levering

 Persoonlijke hulp

Kies een andere auto
Zoeken op kenteken
Handmatig zoeken

Diversen Koelsysteem online kopen | Site4Cars

We hebben bij Site4Cars veel verschillende producten voor het koelsysteem, op deze pagina vind je diversen van het koelsysteem, waaronder radiateurs en waterpompen. Je vindt bij ons producten van de merken Febi, AVA en Van Wezel. Heb je vragen over deze producten? Contact ons en we helpen je graag verder.

"

Helaas is er geen artikel gevonden!

Verder winkelenDe gegevens worden opgehaald...
"

Koelsysteem diversen online kopen doe je bij Site4Cars

In deze categorie vind je dus onder andere radiateurs. De functie van een radiateur is het koelen van de motor. Dit doet de radiateur aan de hand van water. De motor verhit het water dat rondom de cilinders loopt. De waterpomp verplaatst het water naar de radiateur. Ook de waterpomp vind je op deze pagina. De waterpomp wordt aangedreven door de distributieriem of de multiriem en zorgt ervoor dat de koelvloeistof uit de motor en in de radiateur wordt gepompt. De radiateur van jouw auto is opgebouwd uit buisjes met lamellen waardoor het koeloppervlak wordt vergroot. Het water wordt hierdoor gekoeld. Vervolgens wordt het water gekoeld door middel van de rijwind. Verder vind je in deze categorie nog onderdelen zoals een radiator dop, thermostaat en ander toebehoren.

Hoe snel heb ik mijn koelsysteem onderdelen in huis?

De levertijd verschilt per onderdeel. Per artikel wordt de levertijd aangegeven. Dit wordt automatisch bijgewerkt door het systeem, op basis van de actuele voorraad, zodat je altijd vooraf weet wanneer je jouw product in huis kunt verwachten. Een belangrijke rol hierin speelt het tijdstip waarop je de bestelling hebt geplaatst. Bestellingen geplaatst na 18.00 uur krijgen 1 dag extra levertijd, dit heeft te maken met het tijdstip waarop de vervoerder de zendingen ophaalt bij Site4Cars. 

Welke onderdelen heb ik nodig voor mijn koelsysteem?

Het is bij Site4Cars makkelijk te achterhalen welk onderdeel je nodig hebt, op basis van je kenteken. Het kenteken geeft vaak meerdere opties, en zullen vrijwel altijd de juiste onderdelen weergeven. Daarnaast kun je zoeken via het merk, model en type, ook dan worden de juiste onderdelen weergegeven. Mocht het niet lukken of heb je nog andere vragen, dan kun je contact met ons opnemen. Wij helpen graag!

Voordelen van koelsysteem onderdelen bestellen bij Site4Cars

Bij Site4Cars ben je op het juiste adres om koelsysteem onderdelen gemakkelijk en snel online te bestellen! Je krijgt bij ons automatisch de volgende voordelen:

✅ Snelle levering, Site4Cars levert binnen 1-3 werkdagen.
✅ 30 dagen retourgarantie, zodat je alle tijd hebt om het product retour te sturen.
✅ Persoonlijke hulp, via een livechat of via de telefoon van 8:00 – 19:00.
✅ Direct contact via WhatsApp!