Stuur je bericht of vraag naar:
085 – 064 55 64

 30 dagen bedenktijd

 Snelle levering

 Persoonlijke hulp

Kies een andere auto
Zoeken op kenteken
Handmatig zoeken

Koelsysteem

Site4Cars heeft veel verschillende producten voor het koelsysteem van je auto, de auto verwarming en niet te vergeten de airconditioning. Je vindt bij ons producten van de merken Febi, AVA en Van Wezel. Heb je vragen over deze producten? Contact ons en we helpen je graag verder.


Motorkoeling onderdelen online bestellen

De motorkoeling is van essentiële waarde voor een auto. Wanneer dit niet gebeurt raakt de auto verhit en kan hij ook kapot gaan. Denk hierbij aan onderdelen zoals een radiator ventilator, een radiateur, een thermostaat, een oliekoeler, de pakkingen en diverse onderdelen. Wil je een bijvoorbeeld een thermostaat vervangen? Dan ben je bij Site4Cars op het juiste adres. Zoek altijd op het kenteken van de auto zodat je de juiste producten krijgt te zien.

Olie koeler of thermostaat vervangen

Site4Cars beschikt over een professioneel montagepartner netwerk. De montagepartner kan onderdelen voor je monteren als je dat zelf niet kan of niet wil. Bij Site4Cars krijg je online een prijs voor de montage van het product te zien, deze staat vast. Klik in de winkelmand op de gele button en regel gemakkelijk en snel je montage online. Wil je weten waar onze montagepartners zich allemaal bevinden? Ga dan naar onze montagepartner pagina!

Waarom raakt de motor oververhit?

De auto heeft een motor die warmte ontwikkeld. Deze warmte dient afgevoerd te worden zodat de motor niet te warm wordt. Dit gebeurd onder andere door de radiateur en de ventilator. Wanneer deze onderdelen niet naar behoren werken is de kans groot dat de auto zich niet goed kan koelen wat kan leiden tot oververhitting en zelfs tot blijvende schade. Het is daarom van belang dat de motor altijd goed gekoeld blijft. Heb jij nieuwe onderdelen nodig? Bij Site4Cars vind je altijd de juiste onderdelen voor jouw auto.