Stuur je bericht of vraag naar:
06 28 77 77 40

 30 dagen bedenktijd

 Snelle levering

 Persoonlijke hulp

Kies een andere auto
Zoeken op kenteken
Handmatig zoeken

Kleinmateriaal online bestellen

 

Nog doorverwijzen naar accessoires-gedeelte, inc. onderliggende! 301-redirects evt.

 

Wanneer we denken aan onderdelen vervangen gaat het al snel over allerlei grote onderdelen, maar je hebt ook met heel veel kleine onderdelen en hulpstukken te maken. Ook daarvoor ben je bij Site4Cars natuurlijk aan het juiste adres. Op deze pagina vind je een selectie aan kleinmateriaal voor jouw auto. Mocht je hier vragen over hebben, neem dan gerust contact met ons op!


Kleinmateriaal online kopen doe je bij Site4Cars

Op deze pagina vind je 4 verschillende categorieën. Allereerst zijn er de accupoolklemmen, die elke accu nodig heeft om de accu te verbinden. Je hebt hierbij een positieve en negatieve accupoolklem. HIer kun je allerlei soorten accupoolklemmen vinden, zodat er voor jou ook altijd de juiste bijzit. 

Daarnaast we diverse zekeringen, want elke auto heeft vele verschillende zekeringen in de auto. Het belangrijkste verschil is de maximale stroom waarvoor de zekering is gemaakt. Ook de vorm verschilt echter. Een aantal van de zekeringen die je hier vindt zijn steekzekeringen, JAP zekering, glaszekeringen en keramische zekeringen.

Ook vind je hier verschillende kabels en verbindingen. Hier kun je onder andere autokabels, luidsprekerkabels, soldeerverbinders en meer vinden. Tot slot hebben we op deze pagina nog massastrips. Deze horen ook bij je accu. 

Welke onderdelen heb ik nodig?

Bij deze onderdelen kun je niet selecteren op kenteken. Bij bijvoorbeeld accupoolklemmen kan het lastig te bepalen zijn of je deze wel of niet moet bestellen. En als je weet dat je ze moet bestellen, welke heb je dan nodig? Mocht je er niet uitkomen kun je natuurlijk contact met ons opnemen. Een van onze medewerkers helpt je graag verder!

Hoe snel heb ik mijn kleinmateriaal in huis?

De levertijd verschilt per onderdeel. Per artikel wordt de levertijd aangegeven. Dit wordt automatisch bijgewerkt door het systeem zodat je altijd vooraf weet wanneer je jouw product in huis kunt verwachten. Een belangrijke rol hierin speelt het tijdstip waarop je de bestelling hebt geplaatst. Bestellingen geplaatst na 19.00 uur krijgen 1 dag extra levertijd, dit heeft te maken met het tijdstip waarop de vervoerder de zendingen ophaalt bij Site4Cars. 

Voordelen van kleinmateriaal bestellen bij Site4Cars

Bij Site4Cars ben je op het juiste adres om kleinmateriaal gemakkelijk en snel online te bestellen! Je krijgt bij ons automatisch de volgende voordelen:

Snelle levering, Site4Cars levert binnen 1-2 werkdagen.
✅ 30 dagen retourgarantie, zodat je alle tijd hebt om het product retour te sturen.
✅ Persoonlijke hulp, via een livechat of via de telefoon van 8:00 – 19.00.
✅ Direct contact via WhatsApp!