Interieurfilters

Interieurfilters nodig? Bij Site4Cars kun je online en goedkoop interieurfilters bestellen en indien nodig laten vervangen. Alle aangeboden interieurfilters zijn van een A-merk zoals Site4Cars Best Deal, Bosch, Mann, Topran, Febi Bilstein, JapanParts en Blue Print.


Zoek onderdelen voor jouw auto
Zoek op kenteken
Handmatig zoeken

Je interieurfilter vervangen doe je bij Site4Cars

Autofilters zijn er in vele soorten en maten, en de interieurfilter is er hier een van. Een interieurfilter in de auto zorgt ervoor dat de lucht die het interieur van de auto binnen stroomt gezuiverd wordt van vuil, stof, pollen en eventuele roetdeeltjes die worden uitgestoten door andere auto’s. Op deze manier krijg je altijd schone lucht binnen in de auto. Aangezien het dus ook de pollen uit de lucht filtert staat deze filter ook wel bekend als pollenfilter. Mensen met hooikoorts of een andere allergie hebben om deze reden vaak eerder last bij een vervuilde interieurfilter. Er zijn twee varianten interieurfilters, je hebt namelijk filters met actief koolstof en zonder actief koolstof. De kool in de filter houdt naast de vuiligheid en de pollen ook de geuren tegen die het interieur willen binnendringen. Uiteraard ben je bij Site4Cars aan het juiste adres voor een interieurfilter!

Wanneer moet ik mijn interieurfilter vervangen?

Elke autofilter moet regelmatig worden vervangen, vaak bij een onderhoudsbeurt. Je moet ook regelmatig je interieurfilter vervangen, minimaal een keer per jaar of zoals het onderhoudsboekje van jouw auto het voorschrijft. Dit is niet zo gek als je bedenkt dat er per uur zo’n 300 m3 lucht door deze filter stroomt. Als je niet weet wanneer jouw interieurfilter vervangen moet worden conform het voorschrift van de fabrikant, dan kun je via onze onderhoudsmodule je kenteken en km-stand invullen. Vervolgens kun je zien of jouw interieurfilter vervangen moet worden. Het is belangrijk dat de interieurfilter niet verstopt raakt, behalve voor het comfort ook voor je gezondheid. Zodra hij wel verstopt is, is het aan te raden om deze zo snel mogelijk te vervangen.

Welke interieurfilter heb ik nodig?

Het is bij Site4Cars makkelijk te achterhalen welke interieurfilter je nodig hebt, op basis van je kenteken of het chassisnummer. Het kenteken en chassisnummer geven vaak meerdere opties, en zullen vrijwel altijd de juiste onderdelen weergeven. Daarnaast kun je zoeken via het merk, model en type, ook dan wordt de juiste interieurfilter weergegeven. Mocht het niet lukken of heb je nog andere vragen, dan kun je contact met ons opnemen. Wij helpen graag!

Jouw interieurfilter vervangen

Zelf je interieurfilter vervangen is zeker niet onmogelijk. De interieurfilter kan zich op verschillende plekken bevinden, afhankelijk van welke auto je hebt. De interieurfilter kan zijn ingebouwd in het interieur of achter de windgeleider. Hoe dan ook, als je er makkelijk bij kunt komen kun je hem zelf vervangen. Je kunt het echter ook laten doen bij een van onze montagepartners. Ons montagenetwerk bestaat uit gekwalificeerde universele garagehouders die voor onze klanten interieurfilters monteren. Deze partners bevinden zich bijna altijd bij jou in de buurt, als dit niet het geval is kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.  Als je het interieurfilter hebt gevonden wat op jouw auto past kun je dit in het winkelmandje plaatsen en dan wordt de gele button ‘Montagekosten’ zichtbaar. Als je hierop klikt kun je een montagepartner bij jou in de buurt selecteren en zie je de prijs die men vraagt voor het vervangen van het interieurfilter. Jij rekent bij Site4Cars de kosten voor het filter af en de montagekosten bij de montagepartner, nadat de werkzaamheden door de montagepartner zijn uitgevoerd.

Voordelen van een interieurfilter bestellen bij Site4Cars

Bij Site4Cars ben je op het juiste adres om interieurfilters gemakkelijk en snel online te bestellen! Je krijgt bij ons automatisch de volgende voordelen:

Snelle levering, Site4Cars levert binnen 1-2 werkdagen.
✅ Top-merken zoals Site4Cars Best Deal, Bosch, Mann, Topran, Febi Bilstein, JapanParts en Blue Print, deze merken zijn van topkwaliteit.
✅ 30 dagen retourgarantie, zodat je alle tijd hebt om het product retour te sturen.
✅ Persoonlijke hulp, via een livechat of via de telefoon van 8:00 – 17:30.
✅ Direct contact via WhatsApp!

WhatsApp
support
Stuur je bericht of vraag naar:
06 28 77 77 40