Interieurfilters

Interieurfilters nodig? Bij Site4Cars kun je online en goedkoop interieurfilters bestellen en indien nodig laten vervangen. Alle aangeboden interieurfilters zijn van een A-merk zoals Site4Cars Best Deal, Bosch, Mann, Topran, Febi Bilstein, JapanParts en Blue Print.


Zoek onderdelen voor jouw auto
Zoek op kenteken
Handmatig zoeken

Interieurfilters online kopen doe je bij Site4Cars

Interieurfilters in de auto zorgen ervoor dat de lucht die het interieur van de auto binnen stroomt gezuiverd wordt van vuil, stof, pollen en eventuele roetdeeltjes die uitgestoten worden door het overige wegverkeer. Per uur stroomt er zo’n 300 m3 lucht door het interieurfilter. Het is dan ook aan te raden om het interieurfilter minimaal 1x per jaar te vervangen of zoals het onderhoud van de auto het voorschrijft. Weet je niet wanneer jouw interieurfilter vervangen moet worden conform het voorschrift van de fabrikant, dan kun je via onze onderhoudsmodule je kenteken en km-stand invullen en in de vervolgstappen zie je dan of jouw interieurfilter vervangen moet worden. Omdat het interieurfilter ook de pollen uit de lucht filtert wordt het ook wel een ‘pollenfilter’ genoemd. Daarom kunnen bij vervuiling van het interieurfilter de klachten voor mensen met een allergie zoals hooikoorts ook toenemen. Er zijn 2 varianten in de interieurfilters, namelijk met of zonder actief koolstof. De kool die in het filter zit houdt naast alle vuiligheid en pollen ook de geuren tegen die het interieur van de auto in willen dringen. Denk hierbij maar eens aan alle uitlaatgassen.


Interieurfilter goedkoop laten monteren

Het interieurfilter bevindt zich op verschillende plaatsen in de auto, afhankelijk van merk, model en type. Meestal vind je het interieurfilter onder de motorkap of achter het dashboard van je auto. Als je er makkelijk bij kunt komen is het dus ook makkelijk om zelf het interieurfilter te vervangen. Een simpelere manier om je interieurfilter te vervangen is door het uit te besteden aan een montagepartner van Site4Cars. Als je het interieurfilter hebt gevonden wat op jouw auto past kun je dit in het winkelmandje plaatsen en dan wordt de gele button ‘Montagekosten’ zichtbaar. Als je hier op klikt kun je een montagepartner bij jou in de buurt selecteren en zie je de prijs die men vraagt voor het vervangen van het interieurfilter. Jij rekent bij Site4Cars de kosten voor het filter af en de montagekosten bij de montagepartner nadat de werkzaamheden door de montagepartner zijn uitgevoerd. Kun je geen montagepartner vinden bij jou in de buurt of wil je ook nog andere werkzaamheden aan je auto uit laten voeren neem dan contact met ons op via onze contactpagina die je hier vindt.

Voordelen van een interieurfilter bestellen bij Site4Cars

Bij Site4Cars ben je op het juiste adres om een interieurfilter gemakkelijk en snel online te bestellen! Je krijgt bij ons automatisch de volgende voordelen:

✅ Snelle levering, Site4Cars levert binnen 3 werkdagen.
✅ A-merken zoals Bosch, Mann, Febi, Blue print, AMC en Valeo, deze merken zijn van topkwaliteit. 
✅ 30 dagen bedenktijd, zodat je alle tijd hebt om het product retour te sturen. 
✅ Persoonlijke hulp, via een livechat of via de telefoon van 8:00 – 17:30. 
✅ Direct contact via Whatsapp!


WhatsApp
support
Stuur je bericht of vraag naar:
06 28 77 77 40