Stuur je bericht of vraag naar:
06 28 77 77 40

 30 dagen bedenktijd

 Snelle levering

 Persoonlijke hulp

Kies een andere auto
Zoeken op kenteken
Handmatig zoeken

Wieldoppen 13 inch

Geef je auto een metamorfose met mooie wieldoppen. Je kunt ze bij ons online bestellen van 13 tot 16 inch

Wij hebben wieldoppen in ons assortiment voor elk automerk in de meest gangbare maten. De gebruikelijke maten voor wieldoppen zijn 13, 14, 15 en 16 inch. Hoe je erachter welke wieldoppen geschikt zijn voor jouw auto? Vul simpelweg je kenteken in op onze homepage en je krijgt een heel gamma te zien van bekende merken zoals Carpoint en Gorecki. Bestel meteen, want ze zijn direct leverbaar.

Wieldoppen om je auto een metamorfose te geven

Mooie wieldoppen geven het uiterlijk van je auto een frisse boost. Ze bedekken die lelijke bouten van je wielen en zorgen voor een metamorfose. Wieldoppen kun je alleen gebruiken bij stalen velgen. Lichtmetalen velgen hebben geen wieldoppen nodige, want die zijn op zich al mooi.

De meeste auto’s hebben als norm stalen velgen en worden standaard op nieuwe auto’s geplaatst. Waarom? Het is de beste bescherming bij kleine opspringende steentjes en aanvaringen met de stoeprand. Bovendien zijn ze beter bestand tegen strooizout tijdens de winterperiode.

Wieldoppen in 13, 14, 15 en 16 inch

Je velgen verfraaien met wieldoppen is geen uniek idee, maar door de verschillende soorten kun jij wel het uiterlijk van je auto een stuk persoonlijker maken. We hebben wieldoppen in verschillende afmetingen 13, 14, 15 en 16 inch, maar is er ook een verschil in uitstraling. Zowel de sportieve als rustige automobilist kan in onze webshop zijn hart ophalen.

We zouden wel erg oppervlakkig zijn om te denken dat alleen het uiterlijk van een auto belangrijk is. Een auto moet goed en veilig rijden, maar stiekem kijken we toch wel naar de buitenkant. Waarom ook niet? Een huis willen we ook mooi inrichten en zelf willen er iedere dag piekfijn uitzien. Daar hoort een verzorgde auto bij. Wieldoppen op je auto kun je zien als de finishing touch.

Monteer zelf je wieldoppen

Wieldoppen kun je makkelijk zelf monteren. Sommige wieldoppen hebben een losse klemring, anderen hebben een ingebouwde klemring. Als je de handleiding volgt, kun je in een handomdraai zelf je wieldoppen monteren. Wist je trouwens dat wij ook wieldoppen voor bolle velgen verkopen? Bolle velgen zitten dikwijls op campers, bestelwagens, aanhangers en bussen en daarvoor heb je speciale wieldoppen nodig. Platte wieldoppen passen niet. Ook die kunnen wij supersnel leveren.

Hoe houd je wieldoppen goed schoon?

Om zo lang mogelijk plezier te houden van je wieldoppen kun je ze reinigen met een spons of zachte poetsdoek en een speciaal reinigingsmiddel. Gebruik vooral géén bijtende of schurende middelen. Dit kan leiden tot beschadiging van uw wieldoppen.

Voer nu je kenteken in op de homepage, dan kun je direct passende wieldoppen online bestellen. Of je nu 13, 14, 15 of 16 inch wieldoppen nodig hebt, wij hebben ze op voorraad. Dit betekent dat wij direct kunnen leveren. Wij leveren door heel Nederland, dus ook bij jou aan huis. Surf maar snel verder en laat je verrassen door ons aanbod. Nog vragen? Neem dan gerust contact met ons.