Stuur je bericht of vraag naar:
06 28 77 77 40

 30 dagen bedenktijd

 Snelle levering

 Persoonlijke hulp

Kies een andere auto
Zoeken op kenteken
Handmatig zoeken

Armster Rati armsteunen

Armster

Rati, de producent van de Armster armsteunen, bestaat al sinds 1986 en staat bekend om zijn kwaliteit, betrouwbaarheid en het continu verbeteren van haar positie als leverancier op de Europese markt voor auto-accessoires. Bovendien is Rati niet gericht op massaproductie maar durft hier een eigen visie op na te houden, door pro-actief, creatief en vastberaden te zijn.

De processen bij Rati zijn opgebouwd rond algemene Europese automotive- en veiligheidsvoorschriften. De producten worden getest in het eigen hightech laboratorium en maar ook in onafhankelijke laboratoria. Er wordt samengewerkt met leveranciers a.d.h.v. de door Rati zelf opgestelde leveranciers handleidingen die voor sterke synergie zorgen tussen Rati en haar leveranciers.

Niet voor niets is Rati op het gebied van de armsteunen leverancier van de volgende autofabrikanten;

  • Dacia
  • Peugeot
  • Citroën
  • Opel
  • Nissan
  • Ford

Armster Rati armsteunen

Wanneer je een langere reis moet maken is het natuurlijk prettig als je zo af en toe je arm kan laten steunen op een armsteun. Hierdoor wordt het sturen wat lichter en kun je jouw arm wat rust geven. Overigens is het ook voor korte ritjes natuurlijk heel praktisch. De meeste middenarmsteunen beschikken ook over een klep die je omhoog kunt doen, waardoor er een kleine opbergruimte tevoorschijn komt. Deze spullen zijn zo tijdens het rijden altijd binnen handbereik. Heb je op bepaalde momenten even geen zin in de armsteun? Dan klap je hem gewoon met een simpele handeling helemaal omhoog. Dit kan ook bij armsteunen die je monteert in een auto die er niet standaard een heeft. Armsteunen die je later toevoegt aan een auto worden door de fabrikant hiervan altijd precies gemaakt zodat hij past in de middenconsole van jouw auto. Dus ook al is het geen origineel onderdeel, deze past altijd perfect!

De armsteunen van het merk Armster zijn zo ontworpen dat je deze zelf kunt monteren. Door het ergonomische ontwerp van de armsteun voeg je per direct extra comfort toe aan je auto. Waar laat je je rechterarm tijdens het rijden? Dat is geen zorg meer, maar een automatisme door het inbouwen van de Armster armsteun. De Rati armsteunen worden ook als eerste montage gemonteerd door diverse auto fabrikanten zoals Ford, Peugeot, Dacia, Citroen en Opel en voldoet daarmee aan de hoogste eisen.

Alle Armster armsteunen zijn specifiek ontworpen voor iedere auto afzonderlijk. Middels de toepassingslijst die te vinden is bij de informatie van de armsteunen kun je gemakkelijk vinden welke Armster armsteunen in jouw auto gemonteerd kunnen worden. Per auto kunnen er mogelijk meerdere modellen gemonteerd worden. Dit vind je terug in de toepassingslijst. Zodra de armsteun aangegeven wordt op jouw auto dan komen de bevestigingspunten overeen met de bevestigingspunten in jouw auto. De montage is redelijk eenvoudig en de meeste armsteunen zijn binnen 15 minuten te monteren. Voor vragen kun je natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen!

Armster armsteunen kopen bij Site4Cars

Uiteraard ben je bij Site4Cars aan het juiste adres voor armsteunen van Armster. Je kan door te zoeken op je merk en type auto heel makkelijk achterhalen welke Armster armsteun voor jouw auto geschikt is. Heb je vragen over de gloeibougies of twijfel je welke je nodig hebt? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag verder!