Impulsgever vliegwiel

Een impulsgever vliegwiel is een van de vele sensoren die in de auto’s van tegenwoordig zitten. Deze sensoren zorgen voor extra veiligheid en comfort tijdens het rijden. Bij ons vind je allerlei soorten sensoren, waaronder ook impulsgevers voor vliegwielen. Door je kenteken hieronder in te vullen kun je direct zien welke voor jou geschikt zijn. Je kunt ook zoeken op merk, type en uitvoering van je auto. Heb je nog vragen, neem dan gerust contact met ons op!

Zoek onderdelen voor jouw auto
Zoek op kenteken
Handmatig zoeken

Impulsgever vliegwiel online kopen doe je bij Site4Cars

Elke auto heeft sensoren, al is het wel zo dat moderne auto’s meer sensoren hebben dan wat oudere auto’s. Een sensor heeft allerlei functies, zoals het besturen van de auto, de systemen regelen en de processen in de auto in de gaten houden. Vaak helpen ze ook bij het detecteren van problemen met bepaalde onderdelen in de auto.

Een impulsgever vliegwiel is uiteraard een onderdeel van het vliegwiel. Het vliegwiel zit bij de krukas vast aan de motor. Het vliegwiel zorgt ervoor dat de aandrijving vanuit de cilinders op een gelijkmatige manier, zonder stoten, wordt overgebracht. Het vliegwiel is berust op het traagheidsmoment als gevolg van de grote massa, en als het eenmaal draait is het lastig af te remmen. Op het vliegwiel zit de koppelingsplaat aangesloten, waardoor deze met het vliegwiel meedraait. Wanneer je schakelt wordt de koppelingsplaat van het vliegwiel afgehaald, waardoor de aandrijving weg is. Na het schakelen wordt de koppelingsplaat vervolgens weer tegen het vliegwiel aangeduwd.

Welke impulsgever vliegwiel heb ik nodig?

Welke impulsgever je voor jouw vliegwiel nodig hebt is bij Site4Cars makkelijk te achterhalen op basis van je kenteken of het chassisnummer. Het kenteken geeft vaak meerdere opties, terwijl het chassisnummer vrijwel altijd de juiste onderdeel aangeeft. Daarnaast kun je zoeken via het merk, model en type, ook dan verschijnen de juiste onderdelen. Mocht het niet lukken of heb je nog andere vragen, dan kun je contact met ons opnemen. Wij helpen graag!

Impulsgever vliegwiel monteren

Je kunt natuurlijk zelf je auto onderdelen monteren. Maar als je hier niet toe in de gelegenheid bent, of je laat het toch liever over aan een professional, dan ben je bij Site4Cars ook aan het juiste adres. Wij bieden daar namelijk een unieke mogelijkheid voor. Je kunt jouw impulsgever online bestellen. Als het product in je winkelmand zit kun je vervolgens klikken op montagekosten, en daar een garagebedrijf selecteren. Je ziet nu hoeveel je kwijt bent voor het product en voor de montagekosten. Let wel, deze prijzen gelden alleen als je het onderhoud via Site4Cars boekt. Benieuwd welke garages bij jou in de buurt zitten? Check dan hier onze lijst van montagepartners!

Voordelen van impulsgever vliegwiel bestellen bij Site4Cars

Bij Site4Cars ben je op het juiste adres om een impulsgever vliegwiel gemakkelijk en snel online te bestellen! Je krijgt bij ons automatisch de volgende voordelen:

Snelle levering, Site4Cars levert binnen 3 werkdagen.
✅ 30 dagen retourgarantie, zodat je alle tijd hebt om het product retour te sturen.
✅ Persoonlijke hulp, via een livechat of via de telefoon van 8:00 – 17:30.
✅ Direct contact via WhatsApp!

WhatsApp
support
Stuur je bericht of vraag naar:
06 28 77 77 40