Hoofdremcilinders

De hoofdremcilinder is onderdeel van de remwerking van de auto, en zit vast aan de rembekrachtiger. In de hoofdremcilinder wordt vloeistofdruk opgebouwd, die vervolgens de rest van de remwerking bedient. Site4Cars biedt hoofdremcilinders aan van de merken ATE, Delphi, TRW, Topran en Febi Bilstein.

Zoek onderdelen voor jouw auto
Zoek op kenteken
Handmatig zoeken

Hoofdremcilinders online kopen doe je bij Site4Cars

De hoofdremcilinder is dus onderdeel van de remwerking van de auto. De hoofdremcilinder is in de meeste gevallen gemonteerd aan de rembekrachtiger. Aan de bovenkant van de cilinder zit het remvloeistof reservoir, die zorgt voor toe- en afvoer van de remvloeistof. Wanneer jij het rempedaal indrukt, wordt er via de vacuüm werking in de rembekrachtiger een vloeistofdruk opgebouwd in de hoofdremcilinder. Deze druk verplaatst zich vervolgens naar de wielremcilinders, via de remslangen en remleidingen. En zo gaat het proces van de remwerking verder. Uiteraard ben je bij Site4Cars aan het juiste adres voor nieuwe hoofdremcilinders!

Wanneer moet ik mijn hoofdremcilinder vervangen?

Een hoofdremcilinder is aan slijtage onderhevig, en dit kan een storing in het remsysteem veroorzaken. Heeft een defecte hoofdremcilinder symptomen? Jazeker, een symptoom kan wijzen op een probleem met de hoofdremcilinder.. Het kan zijn dat bij een gelijkmatige druk het rempedaal steeds verder inzakt, waardoor het lijkt alsof de weerstand en dus de druk weg is. Er kan dan een lek zijn bij de remcupjes of ergens , en vaak wordt dan de gehele hoofdremcilinder vervangen. 

Welke hoofdremcilinder heb ik nodig?

Het is bij Site4Cars makkelijk te achterhalen welke hoofdremcilinder je nodig hebt, op basis van je kenteken of het chassisnummer. Het kenteken geeft vaak meerdere opties, terwijl het chassisnummer vrijwel altijd de juiste hoofdremcilinder aangeeft. Daarnaast kun je zoeken via het merk, model en type, ook dan wordt de juiste hoofdremcilinder weergegeven. Mocht het niet lukken of heb je nog andere vragen, dan kun je contact met ons opnemen. Wij helpen graag!

Hoe snel heb ik mijn hoofdremcilinder in huis?

De levertijd verschilt per onderdeel. Per artikel wordt de levertijd aangegeven. In de meeste gevallen staat er aangegeven 'Levertijd binnen 2 werkdagen'. Dit betekent dat de werkdag na de dag van bestelling als eerste werkdag geldt. Dus bestel je een artikel maandag, dan mag je deze woensdag in huis verwachten. Een belangrijke rol hierin speelt het tijdstip waarop je de bestelling hebt geplaatst. Bestellingen geplaatst na 19.00 uur krijgen 1 dag extra levertijd, dit heeft te maken met het tijdstip waarop de vervoerder de zendingen ophaalt bij Site4Cars. 

Voordelen van hoofdremcilinders bestellen bij Site4Cars

Bij Site4Cars ben je op het juiste adres om hoofdremcilinders gemakkelijk en snel online te bestellen! Je krijgt bij ons automatisch de volgende voordelen:

Snelle levering, Site4Cars levert binnen 1-3 werkdagen.
✅ A-merken zoals ATE, Delphi, TRW, Topran en Febi Bilstein, deze merken is zijn van topkwaliteit.
✅ 30 dagen retourgarantie, zodat je alle tijd hebt om het product retour te sturen.
✅ Persoonlijke hulp, via een livechat of via de telefoon van 8:00 – 19:00.
✅ Direct contact via WhatsApp!

WhatsApp
support
Stuur je bericht of vraag naar:
06 28 77 77 40