Gasdrukveren

Ben je op zoek naar goedkope gasdrukveren voor je achterklep die niet te prijzig zijn? Je bent bij Site4Cars op het juiste adres om goedkope gasdrukveren van A-merk kwaliteit te bestellen! Bij ons vind je gasdrukveren van de merken Delphi, Lesjofors, Topran, NPSFebi en BluePrint. Deze gasdrukveren zijn van zeer hoge kwaliteit en zijn geschikt voor de achterklep van de auto. Heb je vragen over een gasdrukveer of weet je niet welke je nodig hebt? Neem dan contact op met een medewerker van Site4Cars of stuur ons een bericht via de livechat of via WhatsApp!

gasdrukveren

Zoek onderdelen voor jouw auto
Zoek op kenteken
Handmatig zoeken

Gasveer achterklep online bestellen

Gasdrukveren zijn enorm handig bij het openhouden van je achterklep. Echter wanneer je al een langere periode gebruikt maakt van dezelfde veren, dan kan het zo zijn dat de drukveren hun kracht langzaam verliezen. Ze krijgen de klep niet meer omhoog of laten de klep langzaam weer inzakken wanneer deze omhoog staat, hoogstens irritant natuurlijk. Vervang daarom je drukveer voor je achterklep zodra deze aan vervanging toe is. Bij Site4Cars vind je verschillende soorten drukveren voor je achterklep. Zoek simpelweg op je kenteken op de juiste voor jouw auto vinden.

Wat is een gasdrukveer?

Een gasdrukveer is een veer die in zijn normale stand uiteengeschoven is. Dit komt omdat het gas in de cilinder naar buiten wil en hierdoor het andere gedeelte naar buiten drukt. Zodra de klep van het slot wordt gehaald kan het gas zichzelf naar buiten drukken wat ervoor zorgt dat de achterklep omhoog komt. Een gasdrukveer komt voor in verschillende soorten en maten maar ook in verschillende kracht varianten, soms heb je meer kracht nodig om een achterklep omhoog te krijgen. Wanneer de auto wat ouder is en de achterklep wat stroef gaat is het ook verstandig om een drukveer aan te schaffen die wat meer drukkracht heeft.

Voordelen van een gasdrukveer bestellen bij Site4Cars

Bij Site4Cars ben je op het juiste adres om een gasdrukveer gemakkelijk en snel online te bestellen! Je krijgt bij ons automatisch de volgende voordelen. 

✅ Snelle levering, Site4Cars levert binnen 1-3 werkdagen.
✅ A-merken Febi en BluePrint, deze merken zijn van topkwaliteit.
✅ 30 dagen bedenktijd, zodat je alle tijd hebt om het product retour te sturen.
✅ Persoonlijke hulp, via een livechat of via de telefoon van 8:00 – 19:00.

WhatsApp
support
Stuur je bericht of vraag naar:
06 28 77 77 40