Spiegels

Een buitenspiegel van je auto kan zomaar een beschadiging oplopen, iemand stoot er tegen of je beschadigd deze tijdens het rijden. Na een beschadiging is in veel gevallen alleen de lak beschadigd waardoor de spiegelkap in het gunstigste geval alleen vervangen hoeft te worden. Indien de gehele buitenspiegel vervangen dient te worden check deze dan eenvoudig via je kenteken op de homepage.


Zoek onderdelen voor jouw auto
Zoek op kenteken
Handmatig zoeken

Welke verschillende buitenspiegels zijn er 

Er zijn verschillende buitenspiegels zoals handbediende buitenspiegels, starre buitenspiegels en elektrische buitenspiegels. Deze buitenspiegels worden compleet met buitenspiegelkap geleverd en zijn voorbewerkt met een primaire laklaag of in de kleur zwart gespoten. De huidige buitenspiegels zijn niet alleen voorzien van een spiegelglas maar steeds meer met technische snufjes voor het verbeteren van het zicht en verkeersveiligheid. Een hedendaagse buitenspiegel kan voorzien zijn van een knipperlicht, dode hoek sensor en verwarming

Afstellen en monteren van een buitenspiegel

Het is erg belangrijk dat jouw buitenspiegels in de juiste stand worden afgesteld. De standaard afstelling wordt op een vlak ondergrond gestart en daarbij worden de buitenspiegels zo ingesteld dat de zijkant van de auto niet meer in de spiegel zichtbaar is. Door deze instelling heb je maximaal zicht aan beide kanten. Het monteren van een buitenspiegel kan in aantal gevallen eenvoudig zelf maar ben je niet in staat om dit zelf te doen raadpleeg dan één van onze montagepartners voor een scherpe offerte.

WhatsApp
support
Stuur je bericht of vraag naar:
06 28 77 77 40