Stuur je bericht of vraag naar:
06 28 77 77 40

 30 dagen bedenktijd

 Snelle levering

 Persoonlijke hulp

Kies een andere auto
Zoeken op kenteken
Handmatig zoeken

Plaatwerk, Spiegels, bumpers voor je auto online kopen | Auto onderdelen

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Schade aan de auto is daarom een vaak voorkomend probleem, waarbij de zogenaamde schadedelen als eerst aan de beurt zijn. Bij Site4Cars vind je allerlei schadedelen onder verschillende (sub) categorieën.. Site4Cars biedt deze onderdelen aan van de merken Van Wezel, Topran, Febi Bilstein, BluePrint en Valeo.


Exterieur, spiegels en plaatwerk online kopen doe je bij Site4Cars

Site4Cars biedt op het gebied van schadedelen een breed gamma aan producten aan, zoals spiegels, bumpers & grille, plaatwerk, kunststof delen, gasdrukveren en raammechanisme. Alle producten die wij aanbieden onder het EQuipart merk staan voor een kwaliteit die gelijk is aan originele kwaliteit. De meeste schadedelen zijn voorzien van een primaire laklaag, en dienen dus allemaal nog gespoten te worden in de kleur van jouw auto. Let op; het plaatwerk wordt geleverd zonder de benodigde montage materialen zoals boutjes, moertjes en andere bevestigings onderdelen. 

Wanneer moet ik het exterieur van de auto vervangen?

Als je een botsing hebt gehad, of de onderdelen hebben op een andere manier een defect opgelopen, is het belangrijk om deze zo snel mogelijk te vervangen. Kapotte onderdelen van het exterieur is niet alleen nadelig voor de uitstraling van de auto, maar ook voor de veiligheid. Bijvoorbeeld bumpers beschermen de carrosserie bij een botsing, en als deze niet naar behoren werken loop je dus extra risico op grotere schade. Kapotte spiegels zijn vanzelfsprekend ook gevaarlijk. Daarnaast heb je bij sommige schadedelen verminderd comfort als deze niet meer naar behoren werken. Vervang ze daarom als het nodig is zo snel mogelijk.

Welke exterieur onderdelen heb ik nodig?

Bij Site4Cars is het makkelijk te achterhalen welke schadedelen jij nodig hebt, op basis van je kenteken of het chassisnummer. Het kenteken geeft vaak meerdere opties, terwijl het chassisnummer vrijwel altijd de juiste onderdelen aangeeft. Daarnaast kun je zoeken via het merk, model en type, ook dan wordt het juiste onderdeel weergegeven. Mocht je toch twijfelen of heb je nog andere vragen, dan kun je contact met ons opnemen. Wij helpen graag!

Hoe snel heb ik de onderdelen in huis?

De levertijd verschilt per onderdeel. Per artikel wordt de levertijd aangegeven. In de meeste gevallen staat er aangegeven 'Levertijd binnen 2 werkdagen'. Dit betekent dat de werkdag na de dag van bestelling als eerste werkdag geldt. Dus bestel je op maandag een onderdeel, dan mag je deze woensdag in huis verwachten. Een belangrijke rol hierin speelt het tijdstip waarop je de bestelling hebt geplaatst. Bestellingen geplaatst na 19.00 uur krijgen 1 dag extra levertijd, dit heeft te maken met het tijdstip waarop de vervoerder de zendingen ophaalt bij Site4Cars.

Voordelen van exterieur onderdelen bestellen bij Site4Cars

Bij Site4Cars ben je op het juiste adres om onderdelen voor je exterieur gemakkelijk en snel online te bestellen! Je krijgt bij ons automatisch de volgende voordelen:

Snelle levering, Site4Cars levert binnen 1-3 werkdagen.
✅ A-merken zoals Van Wezel, Topran, Febi Bilstein, BluePrint en Valeo, deze merken zijn van topkwaliteit.
✅ 30 dagen retourgarantie, zodat je alle tijd hebt om het product retour te sturen.
✅ Persoonlijke hulp, via een livechat of via de telefoon van 8:00 – 19:00.
✅ Direct contact via WhatsApp!