Sensoren

Auto’s zitten vol met sensoren tegenwoordig. Dit is om de rij ervaring en de veiligheid te verbeteren en te waarborgen. Bij Site4Cars vind je alle sensoren voor jouw auto. Vul hier je kenteken in en zoek vervolgens de sensor die je nodig hebt. Heb je vragen of de sensor of weet je niet welke je nodig hebt? Aarzel niet en neem contact met ons op, dan helpen we je graag verder.

Sensoren online kopen doe je bij Site4Cars

Nieuwe sensor nodig voor je auto? Bij Site4Cars vind je veel verschillende sensoren speciaal voor jouw auto. Site4Cars biedt de volgende sensoren aan: Wielsnelheidssensor, Krukassensor, Nokkenassensor, Mapsensor, Impulsgever vliegwiel, Klopsensor, Oliedruksensor, Temperatuursensor, Lambdasensor, Luchtmassameter, Diverse sensoren, Gaspedaalpositiesensor, Niveausensor. Bestel ze nu voordelig en gemakkelijk bij Site4Cars.

Sensoren goedkoop laten monteren

Site4Cars biedt een nieuwe mogelijkheid. Je kan bij ons je sensor laten monteren. Sensor vervangen? Dit doe je door een sensor in je winkelmand te plaatsen. Klik vervolgens op montagekosten en selecteer een garagebedrijf. Je ziet nu welk bedrag je kwijt bent voor het product en voor de montage van het product bij het garagebedrijf. Let op, deze prijzen zijn alleen geldig wanneer het onderhoud via Site4Cars wordt geboekt. Wil je weten welke montagepartners bij jou in de buurt zitten? Kijk dan hier voor onze montagepartner lijst.

Wat zijn auto sensoren?

Elke auto heeft sensoren. Vaak is het wel zo dat nieuwere auto’s meer sensoren hebben dan oudere auto’s. Een sensor helpt de bestuurder bij het besturen van de auto, regelt de systemen in de auto, en houdt processen in de auto in de gaten. Sensoren helpen vaak bij het detecteren van problemen met bepaalde onderdelen in de auto. Zodra iets kapot is, of niet naar behoren werkt geeft een sensor dit aan in het dashboard. Sensor kapot? Regel snel een nieuwe via Site4Cars waar je keuze hebt uit verschillende a-merken.

WhatsApp
support
Stuur je bericht of vraag naar:
06 28 77 77 40