Auto Accu

Wil jij je auto accu vervangen en ben je daarom op zoek naar een goedkope auto accu? Goed dat je ons gevonden hebt! Bij Site4Cars vind je de juiste auto accu voor jouw automodel en kun je deze ook nog eens laten monteren; wel zo makkelijk!Zoek onderdelen voor jouw auto
Zoek op kenteken
Handmatig zoeken

Waarom is de accu van mijn auto stuk?

Een gemiddelde auto accu gaat ongeveer zes jaar mee. Het is dus niet vreemd dat je om de zoveel tijd een nieuwe auto accu kopen moet. Wanneer een auto accu minder dan 80% van de oorspronkelijke capaciteit heeft, is deze niet meer bruikbaar. Een natuurlijk verouderingsproces kan ervoor zorgen dat de auto accu vervangen moet worden, maar een auto accu kan het ook begeven door onjuist gebruik. Wanneer de accu niet bijlaadt tijdens het rijden, kom je er door metingen achter of de auto accu vervangen moet worden of dat er misschien een nieuwe dynamo nodig is.

Op zoek naar een goedkope auto accu? Vind online de juiste accu voor jouw auto

Auto accu’s zijn opgebouwd uit zes verschillende cellen die elk twee volt leveren (totaal 12 volt). De 12v batterij geeft stroom aan de startmotor waardoor de verbrandingsmotor kan werken. In de auto luister je echter ook naar de radio of maak je gebruik van een navigatiesysteem. Een juiste accu voor je auto kopen is daarom erg belangrijk. Bij Site4Cars kun je via het kenteken van je voertuig passende auto onderdelen vinden. Met behulp van het type, model en merk kun je ook een geschikte en goedkope auto accu vinden. Een kwalitatieve auto accu online kopen doe je bij Site4Cars!

Auto accu online kopen; zoek accu op kenteken

Wanneer je via kenteken invoering of model, type en merk een accu voor je auto zoekt, krijg je verschillende opties aangeboden. Naast startaccu’s biedt Site4Cars ook AGM-accu’s. Waar de startaccu een relatief goedkope auto accu is, heeft een AGM-auto accu als voordeel dat deze op verschillende manieren gemonteerd kan worden. Let er op welk vermogen (Ah) je accu moet zijn en welke koudstartstroom je nodig hebt.

Auto accu kopen? Bestel eenvoudig online!

Naast een goedkope auto accu kopen, kun je via Site4Cars ook je auto accu laten monteren! Wanneer je eenmaal een keuze hebt gemaakt en de auto accu in je winkelmandje hebt geplaatst, kun je daar ook de montagekosten vinden. Via je postcode of je woonplaats selecteert Site4Cars automatisch een van de montagepartners bij jou in de buurt. Het is heel eenvoudig: je geeft aan op welke dagen je de auto even kunt missen en of je de auto accu thuis wilt ontvangen of deze meteen naar de garagist kan worden gestuurd. Met Site4Cars is de accu van je auto vervangen goedkoop, snel en gemakkelijk.

Wil je een accu voor je auto kopen maar lukt het niet om een keuze te maken of ben je niet zeker welke auto accu je nodig hebt? Neem contact met ons op, wij helpen je graag verder!

WhatsApp
support
Stuur je bericht of vraag naar:
06 28 77 77 40