Accu

Bij Site4Cars vind je een ruim assortiment aan accu’s en batterijen. Elk voertuig heeft een accu nodig, of dit nu een elektrisch voertuig is of een voertuig of brandstof. In dit menu vind je accu’s voor een auto, truck, motor en boten of campers. Site4Cars heeft ook accu’s voor voertuigen die een speciale accu behoefte hebben.


Accu online bestellen bij Site4Cars

Site4Cars heeft voor elk voertuig een geschikte accu. Ben jij op zoek naar een start accu, semi tractie accu of een tractie accu? Je vindt hier elke geschikte accu voor jouw voertuig. Site4Cars verkoopt de volgende merken accu’s. Varta accu’s, Bosch, VMF, GS Yuasa, Optima, Deka, Lucas, Odyssey accu’s en Trojan. Kom je er niet helemaal uit of ben je niet zeker van je keuze? Neem dan contact met ons op via de telefoon of via de live chat zodat we je gelijk kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze. Vul bij het zoeken naar een auto accu altijd je kenteken in om de juiste accu te vinden.

Auto accu laten monteren?

Heb je een accu gekocht maar kan je de accu zelf niet monteren? Of vind je het fijner als een professional dit voor je doet? Geen enkel probleem! Zodra de accu in je winkelmand zit klik je op de gele button. Je krijgt nu een overzicht te zien waar je de accu kan laten monteren voor welke prijs. Klik vervolgens op doorgaan en maak de afspraak! De accu kan je zelf meenemen of wordt direct naar de garage gestuurd, net wat je zelf fijn vindt.

Speciale accu nodig?

Heb je een speciale accu nodig? Site4Cars heeft een ruim aanbod in accu’s zodat er altijd wel iets voor je bij zit. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de accu’s van de merken Odyssey, Optima of Trojan. Deze accu’s zijn voor speciale doeleinden geproduceerd zoals boten, hoogwerkers, raceauto’s of andere voertuigen. Het kan natuurlijk ook zijn dat je liever een wat sterkere accu dan normaal hebt, ook dan is een dergelijke accu een goede keuze! Wil jij meer informatie? Lees hier meer over accu's.

Voordelen van een accu bestellen bij Site4Cars

Bij Site4Cars ben je op het juiste adres om een accu gemakkelijk en snel online te bestellen! Je krijgt bij ons automatisch de volgende voordelen.

✅ Snelle levering, Site4Cars levert binnen 1 werkdag. 
✅ A-merken zoals Bosch, Varta, VMF, Odyssey, Optima, Trojan, deze merken zijn van topkwaliteit. 
✅ 30 dagen retourgarantie, zodat je alle tijd hebt om het product retour te sturen. 
✅ Persoonlijke hulp, via een livechat of via de telefoon van 8:00 – 17:30.
✅ 1 jaar garantie op alle accu's

WhatsApp
support
Stuur je bericht of vraag naar:
06 28 77 77 40