Stuur je bericht of vraag naar:
085 – 064 55 64

 30 dagen bedenktijd

 Snelle levering

 Persoonlijke hulp

Kies een andere auto
Zoeken op kenteken
Handmatig zoeken

Diverse zekeringen online kopen | Site4Cars

n de auto heb je te maken met vele verschillende zekeringen. Het verschil zit hem natuurlijk in de maximale stroom, maar ook in de vorm. Wij bieden bij Site4Cars diverse zekeringen aan, die we hebben geselecteerd per type. Je vindt het hieronder!


Zekeringen online kopen doe je bij Site4Cars

Er zijn dus vele verschillende zekeringen voor in de auto. Het belangrijkste verschil zit hem in de maximale stroom waarvoor de zekering gemaakt is, ook wel ampère. Daarnaast verschilt ook de vorm. Bekende soorten zekeringen zijn bijvoorbeeld steekzekeringen, JAP zekering, glaszekeringen en keramische zekeringen. Een auto zekering is eigenlijk een soort smeltveiligheid die je gebruikt in de auto. De zekering beschermt de bedrading tegen een te hoge elektrische stroom. Veel zekeringen zijn geplaatst op een plek, meestal onder het dashboard. De zekeringen kunnen doorbranden. Soms kun je dit met het blote oog zien, in andere gevallen gaat er een lampje branden wanneer dit het geval is. 

Hoe snel heb ik mijn zekering in huis?

De levertijd verschilt per onderdeel. Per artikel wordt de levertijd aangegeven. In de meeste gevallen staat er aangegeven 'Levertijd binnen 2 werkdagen'. Dit betekent dat de werkdag na de dag van bestelling als eerste werkdag geldt. Dus bestel je een artikel maandag, dan mag je deze woensdag in huis verwachten. Een belangrijke rol hierin speelt het tijdstip waarop je de bestelling hebt geplaatst. Bestellingen geplaatst na 19.00 uur krijgen 1 dag extra levertijd, dit heeft te maken met het tijdstip waarop de vervoerder de zendingen ophaalt bij Site4Cars. 

Voordelen van zekeringen bestellen bij Site4Cars

Bij Site4Cars ben je op het juiste adres om zekeringen gemakkelijk en snel online te bestellen! Je krijgt bij ons automatisch de volgende voordelen:

Snelle levering, Site4Cars levert binnen 1-2 werkdagen.
✅ 30 dagen retourgarantie, zodat je alle tijd hebt om het product retour te sturen.
✅ Persoonlijke hulp, via een livechat of via de telefoon van 8:00 – 19:00.
✅ Direct contact via WhatsApp!