Stuur je bericht of vraag naar:
085 – 064 55 64

 30 dagen bedenktijd

 Snelle levering

 Persoonlijke hulp

Kies een andere auto
Zoeken op kenteken
Handmatig zoeken

Goedkoop Cilinderkop kopen online | Site4Cars

De cilinderkop is een van de motordelen in een auto. Dit onderdeel zit aan de bovenkant van het motorblok en sluit de cilinderbussen af. Het inlaat- en uitlaatspruitstuk ziet hieraan met bouten en moeren vast. Site4Cars biedt in deze categorie twee verschillende onderdelen aan, een cilinderkopbout en een cilinderkop compleet. Wij hebben cilinderkoppen van FAE, Ajusa, VIctor Reinz, Elring en Febi Bilstein.


Een cilinderkop online kopen doe je bij Site4Cars

De cilinderkop zit dus aan de bovenkant van het motorblok. Hij heeft een afsluitende functie, namelijk simpelweg het afsluiten van de cilinders. Tussen de cilinderkop en de motor zit ook nog een cilinderkoppakking, die zorgt voor de volledige afsluiting tussen deze onderdelen. Zo voorkomt deze dat er motorolie of koelvloeistof kan lekken, en behoudt het de opgebouwde compressie. De inlaatlucht komt langs de inlaatkleppen naar binnen, en ook de bougie zit vastgedraaid aan de cilinderkop.

Wanneer moet ik mijn cilinderkop vervangen?

Een cilinderkop kan natuurlijk beschadigd raken of slijten, maar vaker ligt het probleem bij cilinderkoppakking. Het is dan echter vaak ook nodig om de cilinderkop mee te vervangen, of te laten uitvlakken. Ook wanneer de motor oververhit is geweest is dit verstandig. Het is een vrij belangrijk onderdeel van de auto, waaraan en omheen veel andere onderdelen zitten. Het is dus verstandig om bij defecten snel te handelen en deze onderdelen te vervangen. 

Welke cilinderkop heb ik nodig?

Het is bij Site4Cars makkelijk te achterhalen welke cilinderkop jij nodig hebt, op basis van je kenteken of het chassisnummer. Het kenteken geeft vaak meerdere opties, terwijl het chassisnummer vrijwel altijd de juiste cilinderkop aangeeft. Daarnaast kun je zoeken via het merk, model en type, ook dan wordt de juiste cilinderkop weergegeven. Mocht je toch twijfelen of heb je nog andere vragen, dan kun je contact met ons opnemen. Wij helpen graag!

Hoe snel heb ik mijn cilinderkop in huis?

De levertijd verschilt per onderdeel. Per artikel wordt de levertijd aangegeven. In de meeste gevallen staat er aangegeven 'Levertijd binnen 3 werkdagen'. Dit betekent dat de werkdag na de dag van bestelling als eerste werkdag geldt. Dus bestel je een artikel maandag, dan mag je deze donderdag in huis verwachten. Een belangrijke rol hierin speelt het tijdstip waarop je de bestelling hebt geplaatst. Bestellingen geplaatst na 19.00 uur krijgen 1 dag extra levertijd, dit heeft te maken met het tijdstip waarop de vervoerder de zendingen ophaalt bij Site4Cars. 

Voordelen van een cilinderkop bestellen bij Site4Cars

Bij Site4Cars ben je op het juiste adres om een cilinderkop gemakkelijk en snel online te bestellen! Je krijgt bij ons automatisch de volgende voordelen:

Snelle levering, Site4Cars levert binnen 2-4 werkdagen.
✅ A-merken zoals FAE, Ajusa, VIctor Reinz, Elring en Febi Bilstein, deze merken zijn van topkwaliteit.
✅ 30 dagen retourgarantie, zodat je alle tijd hebt om het product retour te sturen.
✅ Persoonlijke hulp, via een livechat of via de telefoon van 8:00 – 19:00.
✅ Direct contact via WhatsApp!