Carterpan

Bij Site4Cars kun je voordelig een nieuwe carterpan aanschaffen. De carterpan bevindt zich aan de onderkant van het motorblok. In ons assortiment vind je een carterpan van de merken Febi Bilstein, Topran en Van Wezel. Deze merken zijn van topkwaliteit.

Zoek onderdelen voor jouw auto
Zoek op kenteken
Handmatig zoeken

Carterpan online kopen doe je bij Site4Cars

Vaak is het zo dat wanneer je onder de voorbumper kijkt je de carterpan kunt zien zitten. Het kan overigens zijn dat een stuk kunststof de onderkant van het blok extra beschermt. Een carterpan die roestaanslag heeft, kun je behandelen door de carterpan wat op te schuren en in de verf te zetten. Als er een gat in zit, dien je deze te dichten. Dit kan je bewerkstelligen door het gat dicht te lassen. In ergere gevallen kan het zijn dat je de gehele carterpan moet vervangen. Bij Site4Cars koop je makkelijk en snel jouw nieuwe carterpan. 

Carterpan lekt

Een carterpan kan gaan lekken. Dit komt voornamelijk doordat er een pakking minuscuul lekt. Deze pakkingen kun je eenvoudig vervangen. Voor elk automerk zijn er standaard pakkingen. Daarnaast zijn er vloeibare pakkingen die zitten verwerkt in een tube. Deze breng je aan op de randen van de carterpan en onderblok. Vervolgens zet de vloeibare pakking hard uit en heb je een goede afdichting.

Hoe snel heb ik mijn nieuwe carterpan in huis?

De levertijd verschilt per carterpan. Per artikel wordt de levertijd aangegeven. In de meeste gevallen staat er aangegeven 'Levertijd binnen 2 werkdagen'. Dit betekent dat de werkdag na de dag van bestelling als eerste werkdag geldt. Dus bestel je een artikel maandag, dan mag je deze woensdag in huis verwachten. Een belangrijke rol hierin speelt het tijdstip waarop je de bestelling hebt geplaatst. Bestellingen geplaatst na 19.00 uur krijgen 1 dag extra levertijd, dit heeft te maken met het tijdstip waarop de vervoerder de zendingen ophaalt bij Site4Cars. 

Welke carterpan heb ik nodig?

Op basis van je kenteken kan je eenvoudig achterhalen welke carterpan er geschikt is voor jouw auto. Het kenteken geeft vaak meerdere opties, terwijl het chassisnummer vrijwel altijd de juiste carterpan aangeeft. Ook kun je zoeken via je merk, type en uitvoering van je auto. Als je er toch niet uitkomt, kan een verkoper je altijd makkelijk vertellen welke carterpan jij nodig hebt. 

Voordelen van een carterpan bestellen bij Site4Cars

Bij Site4Cars ben je op het juiste adres om carterpan gemakkelijk en snel online te bestellen! Je krijgt bij ons automatisch de volgende voordelen.

✅ Snelle levering, Site4Cars levert binnen 1-2 werkdagen
✅ A-merken zoals Febi Bilstein, Topran en Van Wezel. Deze merken zijn van topkwaliteit.
✅ 30 dagen retourgarantie, zodat je alle tijd hebt om het product retour te sturen.
✅ Persoonlijke hulp, via een live chat of via de telefoon van 8:00 – 19:00.

WhatsApp
support
Stuur je bericht of vraag naar:
06 28 77 77 40