Stuur je bericht of vraag naar:
085 – 064 55 64

 30 dagen bedenktijd

 Snelle levering

 Persoonlijke hulp

Kies een andere auto
Zoeken op kenteken
Handmatig zoeken

Goedkoop carter toebehoren kopen online | Ajusa, Elring, Febi Bilstein en meer!

Om te voorkomen dat uw auto olie lekt hangt er een carter aan de onderkant. De carter vangt de olie op die door de motor heeft gestroomd. Site4Cars biedt carters en toebehoren aan van de merken Ajusa, Elring, Febi Bilstein, Topran, Victor Reinz, S4C Best Deal en Blue Print.

21 resultaten

 

Helaas is er geen artikel gevonden!

Verder winkelenDe gegevens worden opgehaald...

Je carter toebehoren online kopen doe je bij Site4Cars

De carter is het gedeelte waarin de krukas ronddraait. De carter bestaat uit het ondercarter, die wordt afgesloten met een carterpan waar de motorolie ligt opgeslagen. De carterpan zorgt ook voor afkoeling van de olie. Het bovencarter bestaat uit de krukas, de drijfstangen, de zuigers en de cilinders. Een carter is aan slijtage onderhevig. De kans dat hij beschadigd raakt is extra groot omdat de carter aan de onderkant van de motor hangt, en dat dit daardoor het laagste punt van de auto is. U kunt slijtage of schade voorkomen door niet te hard over de drempels te rijden. Bij een carter hoort ook toebehoren, dit alles is natuurlijk te verkrijgen bij Site4Cars.

Wanneer de carter vervangen?

Een carterpan kan roestaanslag hebben, dit is eenvoudig te verhelpen. Je kunt de carterpan wat opschuren en in de verf zetten. Ook kan er een gat komen te zitten, die je zo snel mogelijk moet dichten. Dit kan je zelf doen door het dicht te lassen. Een carterpan kan ook gaan lekken, door slijtage of door een acuut defect. Meestal komt dit doordat een pakking miniscuul lekt. Deze pakkingen kun je zelf makkelijk en snel vervangen, voor elk automerk zijn er standaard pakkingen. Daarnaast zijn er vloeibare pakkingen die je zelf kan aanbrengen, die vervolgens hard wordt en zorgt voor een goede afdichting. Bij grotere schade kan het zijn dat de gehele carter vervangen moet worden, met ook carter toebehoren

Welk carter toebehoren heb ik nodig?

Op basis van je kenteken of het chassisnummer kan je eenvoudig achterhalen welke carter toebehoren er op jouw auto zit. Het kenteken geeft vaak meerdere opties, terwijl het chassisnummer vrijwel altijd de juiste spoorstang aangeeft. Daarnaast kan je ook zoeken via je merk, type en uitvoering auto. Ook dan komen de juiste onderdelen voor jou naar boven. De verkoper kan uiteraard ook achterhalen welke onderdelen je nodig hebt, hiervoor kun je natuurlijk ook altijd even contact opnemen.

Hoe snel heb ik carter toebehoren in huis?

De levertijd verschilt per carter onderdeel. Per artikel wordt de levertijd aangegeven. In de meeste gevallen staat er aangegeven 'Levertijd binnen 2 werkdagen'. Dit betekent dat de werkdag na de dag van bestelling als eerste werkdag geldt. Dus bestel je een artikel maandag, dan mag je deze woensdag in huis verwachten. Een belangrijke rol hierin speelt het tijdstip waarop je de bestelling hebt geplaatst. Bestellingen geplaatst na 19.00 uur krijgen 1 dag extra levertijd, dit heeft te maken met het tijdstip waarop de vervoerder de zendingen ophaalt bij Site4Cars. 

Voordelen van carter toebehoren bestellen bij Site4Cars

Bij Site4Cars ben je op het juiste adres om carter toebehoren gemakkelijk en snel online te bestellen! Je krijgt bij ons automatisch de volgende voordelen.

✅ Snelle levering, Site4Cars levert binnen 1-2 werkdagen.
✅ A-merken zoals Ajusa, Elring, Febi Bilstein, Topran, Victor Reinz, S4C Best Deal en Blue Print deze merken zijn van topkwaliteit.
✅ 30 dagen retourgarantie, zodat je alle tijd hebt om het product retour te sturen.
✅ Persoonlijke hulp, via een livechat of via de telefoon van 8:00 – 19:00.