Stuur je bericht of vraag naar:
06 28 77 77 40

 30 dagen bedenktijd

 Snelle levering

 Persoonlijke hulp

Kies een andere auto
Zoeken op kenteken
Handmatig zoeken

Goedkope bumper en grille online kopen bij Site4Cars

Iedere auto is voorzien van een voor- en achterbumper. Deze bevinden zich logischerwijs aan de voorkant en achterkant van de auto. Site4Cars biedt  bumpers en grille aan van het merk Van Wezel.


 

Bumpers en grille online kopen doe je bij Site4Cars

De taak van de bumpers is om klappen op te vangen ten gevolge van een botsing. Indien er een botsing heeft plaatsgevonden, verandert de vorm van het materiaal waardoor de energie wordt geabsorbeerd. De impact van de botsing zal hierdoor worden verminderd. 

Bumpers en grille vervangen

Indien de bumper van jouw auto kapot is gegaan door bijvoorbeeld een botsing, moet deze zo snel mogelijk vervangen worden. Naast de mindere uitstraling van jouw auto is het voor je veiligheid ook belangrijk om de bumper snel te vervangen. Na een botsing zal de bumper minder goed functioneren. Het vervangen van de bumper is prima zelf uit te voeren. 

Hoe snel heb ik mijn nieuwe bumpers en grille in huis?

De levertijd verschilt per bumper en grill. Per artikel wordt de levertijd aangegeven. In de meeste gevallen staat er aangegeven 'Levertijd binnen 2 werkdagen'. Dit betekent dat de werkdag na de dag van bestelling als eerste werkdag geldt. Dus bestel je een artikel maandag, dan mag je deze woensdag in huis verwachten. Een belangrijke rol hierin speelt het tijdstip waarop je de bestelling hebt geplaatst. Bestellingen geplaatst na 19.00 uur krijgen 1 dag extra levertijd, dit heeft te maken met het tijdstip waarop de vervoerder de zendingen ophaalt bij Site4Cars. 

Welke bumpers en grille heb ik nodig?

Op basis van je kenteken kan je eenvoudig achterhalen welke bumpers en grille er geschikt zijn voor jouw auto. Het kenteken geeft vaak meerdere opties, terwijl het chassisnummer vrijwel altijd de juiste bumpers en grille aangeeft. Ook kun je zoeken via je merk, type en uitvoering van je auto. Als je er toch niet uitkomt, kan een verkoper je altijd makkelijk vertellen welke bumpers en grille jij nodig hebt. 

Voordelen van een bumpers en grille bestellen bij Site4Cars

Bij Site4Cars ben je op het juiste adres om bumpers en grille gemakkelijk en snel online te bestellen! Je krijgt bij ons automatisch de volgende voordelen.

✅ Snelle levering, Site4Cars levert binnen 1-2 werkdagen.
✅ A-merken zoals Van Wezel. Dit merk is van topkwaliteit.
✅ 30 dagen retourgarantie, zodat je alle tijd hebt om het product retour te sturen.
✅ Persoonlijke hulp, via een live chat of via de telefoon van 8:00 – 19:00.