Bumpers

Elke auto is voorzien van twee bumpers, aan de voor- en achterkant. Deze zitten er om klappen van een eventuele botsing op te vangen. Site4Cars biedt bumpers aan van het merk Van Wezel.

Zoek onderdelen voor jouw auto
Zoek op kenteken
Handmatig zoeken

Een bumper online kopen doe je bij Site4Cars

De taak van een auto bumper is heel eenvoudig, namelijk het opvangen van klappen ten gevolge van een botsing en de constructie van een auto beschermen. Bumpers zijn dan ook een van de schadedelen van een auto. Wanneer je een botsing hebt met je auto, verandert de vorm van het materiaal van de bumper waardoor de energie wordt geabsorbeerd. Hierdoor wordt de impact van de botsing verminder. Je hebt een bumper voor de achterkant, en een voorbumper. Beide zijn in principe van hetzelfde materiaal en hebben exact dezelfde functie. Bij Site4Cars helpen we je graag met een nieuwe bumper!

Wanneer moet ik mijn bumpers vervangen?

Als je een botsing hebt gehad waarbij de bumper of bumpers de klappen hebben opgevangen, is het belangrijk om de bumper zo snel mogelijk te (laten) vervangen. Allereerst is de uitstraling van je auto direct heel veel minder. Maar belangrijker nog is dat de veiligheid van zowel jezelf als van de auto sterk verminderd is. De bumper functioneert minder goed en kan de carrosserie daarom ook minder goed beschermen. 

Welke bumpers heb ik nodig?

Bij Site4Cars is het makkelijk te achterhalen welke bumpers jij nodig hebt, op basis van je kenteken of het chassisnummer. Het kenteken geeft vaak meerdere opties, terwijl het chassisnummer vrijwel altijd de juiste bumpers aangeeft. Daarnaast kun je zoeken via het merk, model en type, ook dan wordt de juiste bumper weergegeven. Mocht je toch twijfelen of heb je nog andere vragen, dan kun je contact met ons opnemen. Wij helpen graag!

Jouw bumper zelf vervangen

Je kunt prima zelf een bumper vervangen, dit is absoluut geen ingewikkelde reparatie. Mocht je hiervoor niet in de gelegenheid zijn, of laat je het liever over aan een professional, dan hebben we daar bij Site4Cars een handige oplossing voor. Je kunt bumpers laten vervangen bij een van onze montagepartners. Ons montagenetwerk bestaat uit gekwalificeerde universele garagehouders die voor onze klanten bumpers monteren. Deze partners bevinden zich bijna altijd bij jou in de buurt, als dit niet het geval is kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.  

Hoe snel heb ik mijn bumpers in huis?

De levertijd verschilt per bumper. Per artikel wordt de levertijd aangegeven. In de meeste gevallen staat er aangegeven 'Levertijd binnen 2 werkdagen'. Dit betekent dat de werkdag na de dag van bestelling als eerste werkdag geldt. Dus bestel je op maandag een bumper, dan mag je deze woensdag in huis verwachten. Een belangrijke rol hierin speelt het tijdstip waarop je de bestelling hebt geplaatst. Bestellingen geplaatst na 17.00 uur krijgen 1 dag extra levertijd, dit heeft te maken met het tijdstip waarop de vervoerder de zendingen ophaalt bij Site4Cars.

Voordelen van een bumper bestellen bij Site4Cars

Bij Site4Cars ben je op het juiste adres om bumpers gemakkelijk en snel online te bestellen! Je krijgt bij ons automatisch de volgende voordelen:

Snelle levering, Site4Cars levert binnen 1-2 werkdagen.
✅ A-merken zoals Van Wezel. Dit merk is van topkwaliteit. 
✅ 30 dagen retourgarantie, zodat je alle tijd hebt om het product retour te sturen.
✅ Persoonlijke hulp, via een livechat of via de telefoon van 8:00 – 17:30.
✅ Direct contact via WhatsApp!

WhatsApp
support
Stuur je bericht of vraag naar:
06 28 77 77 40