Brandstoffilters

Brandstoffilters nodig? Bij Site4Cars kun je online en goedkoop diverse merken brandstoffilters bestellen en indien nodig laten vervangen. Alle aangeboden brandstoffilters zijn van een A-merk zoals Site4Cars Best Deal, Bosch, Mann, Topran, Febi Bilstein, JapanParts en Blue Print.


Zoek onderdelen voor jouw auto
Zoek op kenteken
Handmatig zoeken

Brandsstoffilters online kopen doe je bij Site4Cars

Brandstoffilters zorgen ervoor dat de brandstof gezuiverd wordt van vuildeeltjes die meekomen uit de brandstoftank. De brandstof die in de tank zit, wordt door een brandstof toevoerpomp door een leidingsysteem naar de motor gepompt. Ergens in dit brandstofsysteem zit het brandstoffilter waar alle brandstof dus doorheen stroomt. Door het brandstoffilter regelmatig te vervangen conform de onderhoudsvoorschriften van de auto, zorg je ervoor dat de brandstof altijd de motor kan bereiken. Als het brandstoffilter verstopt raakt komt de brandstof moeilijker bij de motor waardoor de motor in kan gaan houden. Bij dieselmotoren moet bij elke onderhoudsbeurt van de auto de dop aan de onderkant van het filter los gedraaid worden. Dit moet om het water wat zich verzamelt in het filter eruit te laten lopen. Hier heeft het brandstoffilter namelijk ook de functie van waterafscheider. Dit water bevindt zich altijd onderin het filter omdat het zwaarder is dan de dieselolie. Weet je niet of je brandstoffilter vervangen moet worden dan kun je via het menu 'onderhoud' je kenteken en km-stand ingeven en dan zul je in de vervolgstappen zien of het brandstoffilter vervangen moet worden. Dit is afhankelijk van welk onderhoud de fabrikant van je auto voorschrijft. Als je hier je auto opzoekt via je kenteken of via 'Merk-Model-Type' vind je automatisch de brandstoffilters die op jouw auto passen.


Brandstoffilter goedkoop laten monteren

In de meeste gevallen is het niet heel makkelijk om het brandstoffilter zelf te vervangen. Dat komt omdat het brandstoffilter zich op een plaats in de auto kan bevinden waar je niet makkelijk bij kunt. Het kan zich namelijk onder de auto bevinden in de buurt van de brandstoftank, maar ze worden ook vaak gemonteerd in de buurt van de motor in de motorruimte. Een simpelere manier om je brandstoffilter te vervangen is door het uit te besteden aan een montagepartner van Site4Cars. Als je het brandstoffilter hebt gevonden wat op jouw auto past kun je dit in het winkelmandje plaatsen en dan wordt de gele button ‘Montagekosten’ zichtbaar. Als je hier op klikt kun je een montagepartner bij jou in de buurt selecteren en zie je de prijs die men vraagt voor het vervangen van het brandstoffilter. Jij rekent bij Site4Cars de kosten voor het filter af en de montagekosten bij de montagepartner nadat de werkzaamheden door de montagepartner zijn uitgevoerd. Kun je geen montagepartner vinden bij jou in de buurt of wil je ook nog andere werkzaamheden aan je auto uit laten voeren neem dan contact met ons op via onze contactpagina die je hier vindt.

Voordelen van een brandstoffilter bestellen bij Site4Cars

Bij Site4Cars ben je op het juiste adres om een brandstoffilter gemakkelijk en snel online te bestellen! Je krijgt bij ons automatisch de volgende voordelen:

✅ Snelle levering, Site4Cars levert binnen 3 werkdagen.
✅ A-merken zoals Bosch, Mann, Febi, Blue print, AMC en Valeo, deze merken zijn van topkwaliteit. 
✅ 30 dagen bedenktijd, zodat je alle tijd hebt om het product retour te sturen. 
✅ Persoonlijke hulp, via een livechat of via de telefoon van 8:00 – 17:30. 
✅ Direct contact via WhatsApp!


WhatsApp
support
Stuur je bericht of vraag naar:
06 28 77 77 40