Bougie en Gloeibougie

Heb je nieuwe bougies of gloeibougies nodig? Bij Site4Cars vind je altijd een bougie of gloeibougie voor jouw auto. Ons assortiment bestaat uit verschillende a-merken zodat er altijd keuze genoeg is. Denk hierbij aan de merken NGK, Bosch, Denso, Febi, Delphi en Blue Print.

Zoek onderdelen voor jouw auto
Zoek op kenteken
Handmatig zoeken

Bougie en Gloeibougie online kopen doe je bij Site4Cars

Zijn jouw bougies of gloeibougies aan vervanging toe? Dan ben je hier op de juiste plek! Wij hebben een breed assortiment aan bougies en gloeibougies voor elke auto. Zie je geen bougie of gloeibougie voor jouw auto? Aarzel niet en neem contact met ons op, wij helpen je graag met het vinden van de juiste producten. Bij Site4Cars kan je gemakkelijk en snel de juiste auto bougies kopen.

Bougies en Gloeibougies van topmerken zoals NGK, Bosch en Denso

Er zijn veel verschillende soorten merken die auto bougies en gloeibougies leveren. Site4Cars heeft de volgende in het assortiment zitten: NGK Bougies, NGK Gloeibougies, Bosch Bougies, Denso, Febi, Delphi en Blue Print. Wat kosten bougies? De prijs van bougies kan je gemakkelijk en snel zien op onze site, je vindt er veel goedkope bougies. Wil jij bougies bestellen, wij hanteren een levertijd van 1 tot 3 werkdagen. Wij hebben ook iridium bougies in ons assortiment zitten.

Hoe werkt een bougie?

Een bougie zorgt ervoor dat het brandstofmengsel ontbrandt. Een bougie wordt alleen gebuikt bij auto’s die op benzine en lpg rijden. Elke cilinder in de motor van een auto is voorzien van een bougie. Wanneer de zuiger de cilinder heeft gevuld met het brandstofmengsel vonkt de bougie (bougie vonkje) om alles tot ontbranding te brengen. Dit moet op exact het juiste moment gebeuren. De bougie geeft een enorm sterke vonk. De bougie krijgt de stroom vanuit de bobine.

Hoe werkt een gloeibougie?

Een dieselmotor werkt anders dan een benzine of lpg motor. Het brandstofmengel in een dieselmotor wordt namelijk ingespoten. Daarnaast is het ook zelfontbrandend, waardoor het vanzelf ontbrandt zodra het in de cilinder komt. Wanneer de motor koud is helpt de gloeibougie om het brandstofmengsel op de ontbrandingstemperatuur te brengen zodat de motor ook met koude temperaturen start.

Wanneer is mijn bougie of gloeibougie aan vervanging toe?

Zodra je bougie of gloeibougie niet meer goed werkt, merk je dit aan de motor. Bougies verseleten? De motor zal niet meer soepel lopen en klinken. Je kan dit altijd even laten checken bij een garagebedrijf. Normaal gesproken worden bougies en gloeibougies met een beurt van de auto vervangen.

WhatsApp
support
Stuur je bericht of vraag naar:
06 28 77 77 40