Bobine

Op zoek naar een bobine? Bij Site4Cars ben je aan het juiste adres. Wij hebben bobines van veel verschillende merken. Voordelige Bobines koop je gemakkelijk via je kenteken bij Site4Cars. Wij leveren de bobines binnen 1 tot 3 werkdagen. Op deze manier heb je altijd het juiste onderdeel snel thuis. Weet je niet welke bobine je nodig hebt? Geen probleem! Vul het contactformulier in of open de chatbox en we helpen je graag bij het maken van de juiste keuze!

Zoek onderdelen voor jouw auto
Zoek op kenteken
Handmatig zoeken

Bobine voor je auto koop je bij Site4Cars

Heb jij een bobine nodig? Is je bobine kapot? Of wil je jouw bobine vervangen? Dan ben je bij Site4Cars op het juiste adres. Wij hebben voor elke auto een geschikte bobine. Weet je niet welke bobine op jouw auto hoort? Geen zorgen, vul je kenteken in op onze homepagina, ga naar de bobines en de bobine voor jouw auto wordt getoond. Niet zeker over je keuze? Je kan ons altijd een mail sturen of de live chatbox openen voor al je vragen.

Bobine van topmerken zoals Bosch, Hella, NGK en Valeo

Het is fijn wanneer je weet dat je een goede kwaliteit producten kan aanschaffen. Bij Site4Cars hebben we verschillende a-merken in ons assortiment om je zoveel mogelijk keus te geven. Denk hierbij aan merken zoals Bosch, Hella, NGK, Valeo, Febi, Facet, Blue Print, Kavo en Delphi. Op deze manier heeft Site4Cars altijd een bobine voor jouw auto in verschillende prijsklassen.

Bobine goedkoop laten monteren bij Site4Cars

Wil jij je bobine gelijk monteren maar kan je dit niet zelf? Of heb je de tijd er niet voor? Site4Cars heeft een landelijk montagenetwerk bestaande uit professionele montagepartners. Wil je weten welke montagepartners er bij jou in de buurt zitten? Kijk dan hier voor onze montagepartner lijst. Zodra je het product in je winkelmand doet, kan je op  de gele button 'Montagekosten' klikken. Je zult dan zien welke montagepartner het onderdeel kan plaatsen voor welke prijs.

Wat is een bobine?

Wat is een bobine eigenlijk en waarom heb ik er een nodig? Een bobine komt alleen voor in benzine en LPG motoren. Dieselmotoren maken geen gebruik van bobines. Dit komt omdat de bobine gebruikt wordt om de bougie te laten vonken. De bougie kan alleen vonken bij een hoge hoeveelheid voltage. De bobine zorgt ervoor dat de stroom toevoer wordt versterkt zodat de bougie kan vonken.

WhatsApp
support
Stuur je bericht of vraag naar:
06 28 77 77 40