Auto Accu's

Elke auto heeft een accu nodig. De accu levert stroom aan onder andere de startmotor zodat je auto start. Heb jij een nieuwe accu nodig en wil je een accu kopen? Dan ben je bij Site4Cars op het juiste adres! Wij hebben een breed assortiment accu’s voor je klaar staan. Je vindt bij ons accu’s van de merken BoschVarta, GS Yuasa of VMF.Zoek onderdelen voor jouw auto
Zoek op kenteken
Handmatig zoeken

Accu auto online kopen doe je bij Site4Cars

Heb je het idee dat je accu het niet meer doet? Dit kan komen door het weer of door de leeftijd van de accu. Een gemiddelde accu gaat normaal gesproken 6 jaar mee. Het kan zijn dat de accu eerder aan vervanging toe is. Je kan de accu uitmeten en hieraan kan je zien of hij leeg is. Site4Cars heeft veel accu’s in het assortiment staan, dus altijd genoeg keuze als je een auto accu wil kopen. Ben je niet zeker over welke accu je moet kiezen? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier of via de livechat.

Accu auto goedkoop laten monteren bij

Bij Site4Cars kan je heel gemakkelijk je accu vinden door middel van je kenteken. Deze kan je ingeven op de homepagina, of de accu pagina zelf. De site geeft vervolgens verschillende accu’s aan die in je auto passen. Let er op welk vermogen (Ah) je accu moet zijn en welke koudstartstroom je nodig hebt. Ben je niet zeker welke accu je nodig hebt? Vraag het aan ons en we helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Wil jij je accu kopen en gelijk laten monteren maar weet je niet waar? Site4Cars heeft een compleet montagenetwerk bestaande uit professionele garagebedrijven die je accu goedkoop en professioneel monteren. In de winkelmand klik je op montagekosten, kies je een bedrijf en je ziet gelijk hoeveel je kwijt bent voor de accu vervangen.

Auto accu’s van topmerken zoals Bosch, Varta, GS Yuasa en VMF

Een goedkope accu vind je bij Site4Cars. Wij hebben verschillende merken accu’s, hierdoor is er altijd keuze genoeg. We hebben Bosch Auto AccuVarta Accu en VMF accu in ons assortiment zitten. Daarnaast zijn we trots leverancier van het VMF merk, waarmee we extreem voordelige accu’s kunnen leveren. Let er op dat alle Bosch accu een loodtoeslag hebben. Varta accu’s en VMF accu’s hebben dit niet. Wil je een auto accu kopen, dan ben je hier op het juiste adres.

Hoe werkt een auto accu?

Een auto accu werkt vrij simpel. De accu is opgebouwd uit 6 verschillende cellen. Deze cellen leveren elk 2 volt waardoor de complete accu een 12v accu wordt. De accu bestaat uit lood en zwavelzuur. Deze reageren op elkaar waardoor er stroom ontstaat. De 12v batterij geeft stroom aan de startmotor die op zijn beurt de verbrandingsmotor in werking stelt. Dit noemt met een startaccu. De start accu is een relatief goedkope accu. Je vindt bij Site4Cars ook AGM accu. Deze accu's zijn makkelijker in het gebruik doordat ze op verschillende manieren gemonteerd kunnen worden. Wil jij meer informatie? Lees hier meer over accu's.

Voordelen van GS Yuasa accu

GS Yuasa accu's zijn van zeer hoge kwaliteit en erg betrouwbaar. De GS Yuasa accu's volden aan de hoogste Europese eisen (EN 50342-1/16) en zijn altijd voorzien van een State of Charge Indicator (SOCI) of beter bekend als een magic-eye. SMF staat voor Sealed Maintenance Free. Dit betekent dat de accu's onderhoudsvrij zijn en nooit geopend kunnen worden of bijgevuld hoeven te worden. Elke accu is voorzien van een gemakkelijke handgreep. De GS Yuasa accu's zijn van OEM (originele) kwaliteit. Dat wil zeggen dat veel autofabrikanten GS Yuasa accu's vanaf de eerste montage in de auto plaatsen. Dit geld voor veel Aziatische automerken maar ook voor merken zoals BMW, Mercedes-Benz en de PSA groep. GS Yuasa is de grootste accu producent in de wereld en telt wereldwijd 65 fabrieken met onder andere Panasonic en een eerste montage bij Tesla. GS Yuasa heeft 32 joint ventures met onder andere Bosch- LG en Boeing USA (ontwikkeling 2 E generatie lithium Dreamliner batterij). Elke batterij wordt zorgvuldig getest en ontwikkeld in het eigen laboratorium in EBBW Vale, Swindon in Engeland. Al deze feiten zorgen ervoor dat een GS Yuasa SMF accu van zeer hoge kwaliteit is en erg lang meegaat! 

WhatsApp
support
Stuur je bericht of vraag naar:
06 28 77 77 40