Stuur je bericht of vraag naar:
06 28 77 77 40

 30 dagen bedenktijd

 Snelle levering

 Persoonlijke hulp

Kies een andere auto
Zoeken op kenteken
Handmatig zoeken

Goedkope ashoezen kopen online | Febi Bilstein, SKF en meer!

Site4Cars biedt onder andere ashoezen aan van de merken NK, SKF en LÖBRO. Deze merken waarborgen de kwaliteit van de ashoezen.

Helaas is er geen artikel gevonden!

Verder winkelenDe gegevens worden opgehaald...

Ashoezen online kopen doe je bij Site4Cars

De ashoes zit op de aandrijfas van de auto en beschermt de homokineet tegen vuil en stof. Er zitten twee aandrijfashoezen op elke aandrijfas. Dit zijn de binnenste en de buitenste ashoes. De binnenste hoes zit aan de kant van de versnellingsbak over de binnenste homokineet. De buitenste ashoes zit aan de wielkant over de buitenste homokineet.

De hoes zelf is gemaakt van rubber of plastic. Verder heeft de hoes een harmonica achtige vorm en is bevestigd met speciaal gereedschap.  

Ashoezen vervangen

De rubberen ashoes kan door scheuren of ouderdom kapot gaan. De homokineet kan hierdoor snel slijten. Dit kan leiden tot hoge reparatiekosten. Het kan overigens zijn dat andere onderdelen van de aandrijfas kunnen gaan slijten. De schade wordt hierdoor alleen maar groter. Controleer regelmatig de ashoezen op slijtage en scheuren, zodat je de ashoezen tijdig kunt vervangen.

Hoe snel heb ik mijn nieuwe ashoezen in huis?

De levertijd verschilt per ashoes. Per artikel wordt de levertijd aangegeven. In de meeste gevallen staat er aangegeven 'Levertijd binnen 2 werkdagen'. Dit betekent dat de werkdag na de dag van bestelling als eerste werkdag geldt. Dus bestel je een artikel maandag, dan mag je deze woensdag in huis verwachten. Een belangrijke rol hierin speelt het tijdstip waarop je de bestelling hebt geplaatst. Bestellingen geplaatst na 19.00 uur krijgen 1 dag extra levertijd, dit heeft te maken met het tijdstip waarop de vervoerder de zendingen ophaalt bij Site4Cars.

Welke ashoezen heb ik nodig?

Op basis van je kenteken kan je eenvoudig achterhalen welke ashoezen er geschikt zijn voor jouw auto. Het kenteken geeft vaak meerdere opties, terwijl het chassisnummer vrijwel altijd de juiste ashoezenen aangeeft. Ook kun je zoeken via je merk, type en uitvoering van je auto. Als je er toch niet uitkomt, kan een verkoper je altijd makkelijk vertellen welke ashoezen jij nodig hebt. 

Voordelen van een ashoezen bestellen bij Site4Cars

Bij Site4Cars ben je op het juiste adres om een ashoezen gemakkelijk en snel online te bestellen! Je krijgt bij ons automatisch de volgende voordelen.

✅ Snelle levering, Site4Cars levert binnen 1-2 werkdagen.
✅ A-merken zoals NK, SKF en LÖBRO. Deze merken zijn van topkwaliteit.
✅ 30 dagen retourgarantie, zodat je alle tijd hebt om het product retour te sturen.
✅ Persoonlijke hulp, via een livechat of via de telefoon van 8:00 – 19:00.