Stuur je bericht of vraag naar:
085 – 064 55 64

 30 dagen bedenktijd

 Snelle levering

 Persoonlijke hulp

Kies een andere auto
Zoeken op kenteken
Handmatig zoeken

Airco diversen online kopen | Site4Cars

De airco is tegenwoordig in moderne auto’s onmisbaar.  De belangrijkste onderdelen van een airco zijn de condensor, de verdamper en een droger, daarnaast hebben we op andere pagina’s nog compressors en overige artikelen gerelateerd aan de airco. Op deze pagina vind je diverse bijbehorende airco onderdelen. Wij van Site4Cars bieden deze producten aan van de merken Ava Quality Cooling, Nissens, NRF en Van Wezel.

"

Reparatieset aircoDe gegevens worden opgehaald...
"

Airco diversen online kopen doe je bij Site4Cars

In tegenstelling tot wat veel mensen denken produceert de airco geen koude lucht. De airco koelt de bestaande lucht af door er warmte aan te onttrekken. Dit gebeurt allemaal door een natuurkundig proces waarbij verdamping warmte aan de lucht onttrekt. Het is dan koelvloeistof of koudemiddel die door het apparaat stroomt die verdampt. Terwijl deze vloeistof verdampt, en dus de warmte in de koelbuizen wegneemt, blaast de ventilator de gekoelde lucht in de daarvoor bestemde ruimte. Het aircosysteem van een auto is in essentie hetzelfde, het werkt in de praktijk alleen net wat ingewikkelder. Op deze pagina vind je een aantal diverse onderdelen van de airco.

Hoe snel heb ik mijn airco diversen in huis?

De levertijd verschilt per onderdeel. Per artikel wordt de levertijd aangegeven. Dit wordt automatisch bijgewerkt door het systeem, op basis van de actuele voorraad, zodat je altijd vooraf weet wanneer je jouw product in huis kunt verwachten. Een belangrijke rol hierin speelt het tijdstip waarop je de bestelling hebt geplaatst. Bestellingen geplaatst na 19.00 uur krijgen 1 dag extra levertijd, dit heeft te maken met het tijdstip waarop de vervoerder de zendingen ophaalt bij Site4Cars. 

Welke onderdelen heb ik nodig voor mijn airco?

Het is bij Site4Cars makkelijk te achterhalen welk onderdeel je nodig hebt, op basis van je kenteken. Het kenteken geeft vaak meerdere opties, en zullen vrijwel altijd de juiste onderdelen weergeven. Daarnaast kun je zoeken via het merk, model en type, ook dan worden de juiste onderdelen weergegeven. Mocht het niet lukken of heb je nog andere vragen, dan kun je contact met ons opnemen. Wij helpen graag!

Voordelen van airco diversen bestellen bij Site4Cars

Bij Site4Cars ben je op het juiste adres om airco diversen gemakkelijk en snel online te bestellen! Je krijgt bij ons automatisch de volgende voordelen:

✅ Snelle levering, Site4Cars levert binnen 1-3 werkdagen.
✅ 30 dagen retourgarantie, zodat je alle tijd hebt om het product retour te sturen.
✅ Persoonlijke hulp, via een livechat of via de telefoon van 8:00 – 19:00.
✅ Direct contact via WhatsApp!