Airco Compressor

Ben je op zoek naar een airco compressor voor je auto? Dan ben je hier aan het juiste adres! Of je nu airco compressors van de merken Van Wezel, Ava, Febi, NRF, Valeo of Site4Cars BestDeal wilt kopen; wij hebben het allemaal.


Zoek onderdelen voor jouw auto
Zoek op kenteken
Handmatig zoeken

Wat is een airco compressor?

Een airco compressor zorgt ervoor dat het koelmiddel dat als gas de compressor binnen komt wordt samengeperst tot een gasdruk van 12 tot 14 bar. Deze druk is noodzakelijk om de interieuromgeving comfortabel en koel te houden. De airco compressor, in de volksmond ook wel aircopomp genoemd, zorgt er dus voor dat je daadwerkelijk een koele omgeving kan creëren. De auto compressor wordt aangedreven door een multi-riem of een v riem.

In ons assortiment auto onderdelen vind je airco compressors in allerlei soorten en maten; zo vind je altijd heel eenvoudig de aircopomp die geschikt voor jouw auto is.

Aircopomp vervangen

De airco compressor is gevuld met een beetje olie. Deze olie smeert de bewegende delen in de aircopomp. Jaarlijks neemt het oliegehalte in de pomp met ongeveer 10% af. Dit betekent dat wanneer de olie op is de onderdelen niet meer goed gesmeerd worden. De compressor zal hierdoor sneller kapot gaan.

Het is niet fijn wanneer je airco compressor kapot is. Dit kun je soms merken aan bijgeluiden of door een drukmeting te doen. Je ziet dan dat de compressor niet de benodigde druk kan leveren. Het is makkelijk als je het originele nummer van de accu hebt. Dit wordt ook wel het OE nummer genoemd. Geef dit nummer door aan ons en we zoeken graag voor je op welke aircopomp je nodig hebt. De aircopomp vervangen was nog nooit zo eenvoudig!

Wil je een airco compressor kopen? Maar weet je niet welke het best bij jouw auto past? Heb je vragen of advies nodig? Neem dan contact met ons op. Wij denken graag met je mee en voorzien je van persoonlijk advies.

Voordelen van een radiateur bestellen bij Site4Cars

Bij Site4Cars ben je op het juiste adres om een radiateur gemakkelijk en snel online te bestellen! Je krijgt bij ons automatisch de volgende voordelen.

✅ Snelle levering, Site4Cars levert binnen 1-3 werkdagen.
✅ A-merken zoals AVA Quality Cooling, Topran, NRF en Van Wezel. Deze merken zijn van topkwaliteit.
✅ 30 dagen retourgarantie, zodat je alle tijd hebt om het product retour te sturen.
✅ Persoonlijke hulp, via een live chat of via de telefoon van 8:00 – 19:00.

WhatsApp
support
Stuur je bericht of vraag naar:
06 28 77 77 40