Airco Compressor

Ben je op zoek naar een airco compressor voor je auto? Dan ben je hier aan het juiste adres! Of je nu airco compressors van de merken Van Wezel, Ava, Febi, NRF, Valeo of Site4Cars BestDeal wilt kopen; wij hebben het allemaal.


Zoek onderdelen voor jouw auto
Zoek op kenteken
Handmatig zoeken

Wat is een airco compressor?

Een airco compressor zorgt ervoor dat het koelmiddel dat als gas de compressor binnen komt wordt samengeperst tot een gasdruk van 12 tot 14 bar. Deze druk is noodzakelijk om de interieuromgeving comfortabel en koel te houden. De airco compressor, in de volksmond ook wel aircopomp genoemd, zorgt er dus voor dat je daadwerkelijk een koele omgeving kan creëren. De auto compressor wordt aangedreven door een multi-riem of een v riem.

In ons assortiment auto onderdelen vind je airco compressors in allerlei soorten en maten; zo vind je altijd heel eenvoudig de aircopomp die geschikt voor jouw auto is.

Aircopomp vervangen

De airco compressor is gevuld met een beetje olie. Deze olie smeert de bewegende delen in de aircopomp. Jaarlijks neemt het oliegehalte in de pomp met ongeveer 10% af. Dit betekent dat wanneer de olie op is de onderdelen niet meer goed gesmeerd worden. De compressor zal hierdoor sneller kapot gaan.

Het is niet fijn wanneer je airco compressor kapot is. Dit kun je soms merken aan bijgeluiden of door een drukmeting te doen. Je ziet dan dat de compressor niet de benodigde druk kan leveren. Het is makkelijk als je het originele nummer van de accu hebt. Dit wordt ook wel het OE nummer genoemd. Geef dit nummer door aan ons en we zoeken graag voor je op welke aircopomp je nodig hebt. De aircopomp vervangen was nog nooit zo eenvoudig!

Een airco compressor kopen? Bestel eenvoudig online!

Het is erg makkelijk om snel en goedkoop een airco compressor te kopen. Bij Site4Cars  vind je voor bijna elke auto wel een geschikte airco compressor. Wij hebben een aantal merken Airco compressors in het assortiment zitten, namelijk Van Wezel, Ava, Febi en Hella. Deze merken zijn stuk voor stuk van A-kwaliteit en zijn erg betrouwbaar. Het kan soms best lastig zijn om te bepalen welke airco compressor er in jouw auto hoort. Voer daarom je kenteken in wanneer je een aircopomp zoekt. Wil je graag de airco compressor vervangen maar kan je dit zelf niet of weet je niet hoe het moet? Bij Site4Cars hebben we een speciale montage module waar je gemakkelijk en snel een onderhoudsbeurt kan plannen voor je auto. Wij werken alleen maar met professionele montagepartners. De kosten voor het opnieuw vullen met aircogas zijn niet in de prijsberekening opgenomen.

Wil je een airco compressor kopen? Maar weet je niet welke het best bij jouw auto past? Heb je vragen of advies nodig? Neem dan contact met ons op. Wij denken graag met je mee en voorzien je van persoonlijk advies.

WhatsApp
support
Stuur je bericht of vraag naar:
06 28 77 77 40