Airco Compressor

Site4Cars heeft veel verschillende soorten airco compressors van de merken Van Wezel, Ava, Febi en Hella. Een airco compressor goedkoop en online bestellen doe je bij Site4cars.nl


Zoek onderdelen voor jouw auto
Zoek op kenteken
Handmatig zoeken

Airco compressor kopen en online bestellen

Het is erg makkelijk om snel en goedkoop een airco compressor te kopen. Bij Site4Cars vind je voor bijna elke auto wel een geschikte airco compressor. Site4Cars heeft een aantal merken Airco compressors in het assortiment zitten, namelijke Van Wezel, Ava, Febi en Hella. Deze merken zijn stuk voor stuk van A-kwaliteit en zijn erg betrouwbaar. Wil je graag meer advies? Neem dan contact met ons op.

Welke airco compressor heb ik nodig?

Het is soms moeilijk om te bepalen welke airco compressor er in jouw auto hoort. Het is altijd verstandig om je kenteken in te geven wanneer je een airco compressor zoekt. Het kan zijn dat de site meerdere compressoren laat zien. Ben je niet zeker welke je nodig hebt? Neem contact met ons op of stel een vraag. We helpen je graag met het vinden van de juiste airco pomp.

Wat is een airco compressor?

Een airco compressor zorgt ervoor dat het koelmiddel die als gas de compressor binnen komt wordt samengeperst tot een gasdruk van 12 tot 14 bar. Deze druk is noodzakelijk om de interieuromgeving comfortabel en koel te houden. De airco compressor zorgt er dus voor dat je daadwerkelijk een koele omgeving kan creëren. De airco compressor wordt in de volksmond ook wel een aircopomp. De compressor wordt aangedreven door een Multi riem of een v riem. Meer weten of koelmiddelen? Lees onze blog over koelmiddelen.

Airco compressor vervangen

Het is niet fijn wanneer je airco compressor kapot is. Dit kan je soms merken aan bijgeluiden of door een drukmeting te doen. Je ziet dan dat de compressor niet de benodigde druk kan leveren. Het is makkelijk als je het originele nummer van de accu hebt. Dit wordt ook wel het OE nummer genoemd. Geef dit nummer door aan ons en we zoeken graag welke airco pomp je nodig hebt.

Airco compressor vullen of laten monteren

De airco compressor is gevuld met een beetje olie. Deze olie smeert de bewegende delen in de airco pomp. Jaarlijks neemt het olie gehalte in de pomp met ongeveer 10% af. Dit betekent dat wanneer de olie op is de onderdelen niet meer goed gesmeerd worden. De compressor zal hierdoor sneller kapot gaan. Wil je graag de airco compressor vervangen maar kan je dit zelf niet of weet je niet hoe het moet?

Bij Site4Cars hebben we een speciale montage module waar je gemakkelijk en snel een montage beurt kan plannen voor je auto. Druk simpelweg op de gele montagekosten knop en volg de stappen. Boek de beurt via de site en je ziet gelijk wat de kosten zijn. Wij werken alleen maar met professionele montagepartners. De kosten voor het opnieuw vullen met aircogas zijn niet in de prijsberekening opgenomen.

Voordelen van een Airco Compressor bestellen bij Site4Cars

Bij Site4Cars ben je op het juiste adres om een airco pomp gemakkelijk en snel online te bestellen! Je krijgt bij ons automatisch de volgende voordelen.

✅ Snelle levering, Site4Cars levert binnen 1 werkdag. 
✅ A-merken zoals Hella, Van Wezel, Febi en AVA, deze merken zijn van topkwaliteit. 
✅ 30 dagen retourgarantie, zodat je alle tijd hebt om het product retour te sturen. 
✅ Persoonlijke hulp, via een livechat of via de telefoon van 8:00 – 17:30. 

WhatsApp
support
Stuur je bericht of vraag naar:
06 28 77 77 40