Stuur je bericht of vraag naar:
085 – 064 55 64

 30 dagen bedenktijd

 Snelle levering

 Persoonlijke hulp

Kies een andere auto
Zoeken op kenteken
Handmatig zoeken

Goedkope achteruitrijschakelaar kopen online | Facet, Febi Bilstein, Blue Print en meer!

De achteruitrijschakelaar zorgt ervoor dat achteruitrijlichten gaan branden tijdens het achteruitrijden. Zodra je de versnelling in z’n achteruit zet, gaan de lichten door de werking van de achteruitrijschakelaar werken. Bij Site4Cars hebben we achteruitrijschakelaars van de merken Facet, Febi Bilstein en Blue Print.

AchteruitrijschakelaarDe gegevens worden opgehaald...

Een achteruitrijschakelaar online kopen doe je bij Site4Cars

De achteruitrijschakelaar zorgt dus voor een goede werking van de achteruitrijlichten. Dit is natuurlijk een belangrijke functie, met name voor de veiligheid. Om deze reden kijkt men bij APK keuringen ook altijd naar de achteruitrijschakelaar. Bij oudere auto’s is het nog vaak zo dat de schakelaar buiten de versnellingsbak wordt gemonteerd, en dan door een mechanische overbrenging vanuit de versnellingspook geactiveerd. Bij moderne auto’s is de schakelaar in de versnellingsbak gemonteerd, en wordt deze van binnenuit ingeschakeld. Heb je een nieuwe achteruitrijschakelaar nodig, dan ben je bij Site4Cars uiteraard aan het goede adres!

Wanneer moet ik de achteruitrijschakelaar vervangen?

Het eerste waar je naar kijkt als je achteruitrijlamp het niet meer doet, is of je lampje het nog wel doet. Heb je twee achteruitrijlampen die het allebei niet doen als je de auto in zijn achteruit zit. ligt het probleem hoogstwaarschijnlijk bij de achteruitrijschakelaar. Deze kan namelijk een kabelbreuk hebben, of er is een zekering stuk gegaan. In een garage kunnen ze makkelijk controleren of je schakelaar kapot is. Je zou dit ook zelf kunnen doen, door de stekker op de schakelaar door te verbinden door middel van een elektriciteits-draadje. Als de achteruitrijlamp of lampen gaan branden, weet je dat het probleem van achteruitrijschakelaar ligt. 

Welke achteruitrijschakelaar heb ik nodig?

Welke achteruitrijschakelaar je nodig hebt is bij Site4Cars makkelijk te achterhalen op basis van je kenteken of het chassisnummer. Het kenteken geeft vaak meerdere opties, terwijl het chassisnummer vrijwel altijd de juiste achteruitrijschakelaar aangeeft. Daarnaast kun je zoeken via het merk, model en type, ook dan wordt de juiste schakelaar weergegeven. Mocht het niet lukken of heb je nog andere vragen, dan kun je contact met ons opnemen. Wij helpen graag!

Hoe snel heb ik mijn achteruitrijschakelaar in huis?

De levertijd verschilt per achteruitrijschakelaar. Per artikel wordt de levertijd aangegeven. In de meeste gevallen staat er aangegeven 'Levertijd binnen 2 werkdagen'. Dit betekent dat de werkdag na de dag van bestelling als eerste werkdag geldt. Dus bestel je een achteruitrijschakelaar maandag, dan mag je deze woensdag in huis verwachten. Een belangrijke rol hierin speelt het tijdstip waarop je de bestelling hebt geplaatst. Bestellingen geplaatst na 19.00 uur krijgen 1 dag extra levertijd, dit heeft te maken met het tijdstip waarop de vervoerder de zendingen ophaalt bij Site4Cars.

Voordelen van een achteruitrijschakelaar bestellen bij Site4Cars

Bij Site4Cars ben je op het juiste adres om achteruitrijschakelaars gemakkelijk en snel online te bestellen! Je krijgt bij ons automatisch de volgende voordelen:

Snelle levering, Site4Cars levert binnen 3 werkdagen.
✅ A-merken zoals Facet, Febi Bilstein en Blue Print ddeze merken zijn van topkwaliteit.
✅ 30 dagen retourgarantie, zodat je alle tijd hebt om het product retour te sturen.
✅ Persoonlijke hulp, via een livechat of via de telefoon van 8:00 – 19:00.
✅ Direct contact via WhatsApp!