Stuur je bericht of vraag naar:
085 – 064 55 64

 30 dagen bedenktijd

 Snelle levering

 Persoonlijke hulp

Kies een andere auto
Zoeken op kenteken
Handmatig zoeken

Accupoolklemmen online bestellen | Site4Cars.nl

Elke accu heeft twee accupoolklemmen nodig om de accu te verbinden, een positieve en een negatieve. Het is belangrijk om de juiste accupoolklem op de juiste accu te zetten, zodat deze niet los kan gaan zitten. Bij Site4Cars vind je altijd de juiste accupoolklemmen van het merk Sinatec, wij verkopen ze per stuk of in setjes van 10 of 20.

Accupoolklemmen online bestellen doe je bij Site4Cars

Elke accu heeft dus een positieve en negatieve accupoolklem nodig om de auto accu te verbinden. Het is belangrijk dat je de juiste accupoolklem op de juiste accu zet zodat deze niet los kan gaan zitten. Wij hebben veel verschillende accupoolklemmen, denk hierbij aan een dunne pool, accupoolklem Ford, Franse pooltypes, dubbele pool en accupoolklemmen met draadeind. Weet je niet zeker welke accupoolklem je nodig hebt? Aarzel niet en neem contact met ons op, we zoeken het graag voor je uit. Want uiteraard kun je bij Site4Cars je accupoolklemmen kopen!

Welke accupoolklem heb ik nodig?

Het is niet altijd makkelijk om te zien of te weten welke accupoolklem je nodig hebt. Weet je het niet zeker, of twijfel je? Laat het door ons uitzoeken en je hebt altijd het juiste product. Wij verkopen accupoolklemmen, zowel voor de positieve en negatieve pool. De positieve pool is altijd wat groter dan de negatieve pool, hieraan kan je ook het verschil herkennen in de accupoolklemmen. Sommige accu’s eisen een speciale accupoolklem, ook deze kan je bij ons vinden. Denk bijvoorbeeld aan een T-type, I-type of het L-type accupoolklem. Bij Site4Cars vind je ook de afdekkappen voor de accupoolklemmen.

Jouw accupoolklem vervangen

Na veelvuldig gebruik kan er zich corrosie op de accupoolklemmen vormen. Ook kan het zijn dat de accupoolklemmen los zitten. Hierdoor kan de auto startproblemen hebben. Dit ligt niet direct aan de accu, en die hoeft dus ook niet vervangen te worden. De accupoolklemmen echter wel. Je kunt dit makkelijk zelf doen. Eerst zet je de auto van het contact af. Daarna draai je eerst de -min poolklem los en daarna de +plus poolklem. Draai het boutje los en zorg met wat beweging dat de klem loskomt van de accupool. Maak de accupolen nu goed schoon, dit kan met een speciale accupool reiniger. De corrosie op de accupolen is kopersulfaat. Zorg er altijd eerst voor dat je de nieuwe accupoolklem op de pluspool zet. Zet ook de min poolkem vervolgens weer vast. Past de accupoolklem niet? Dan is de soort accupoolklem waarschijnlijk niet de juiste voor jouw auto of accu, of wellicht zijn de polen te klein. Deze kan je dan door middel van een adaptersetje vergroten, zodat de accupoolklemmen wel passen. 

Voordelen van accupoolklemmen bestellen bij Site4Cars

Bij Site4Cars ben je op het juiste adres om accupoolklemmen gemakkelijk en snel online te bestellen! Je krijgt bij ons automatisch de volgende voordelen:

Snelle levering, Site4Cars levert binnen 3 werkdagen.
✅ A-merken zoals Sinatec, dit merk is van topkwaliteit.
✅ 30 dagen retourgarantie, zodat je alle tijd hebt om het product retour te sturen.
✅ Persoonlijke hulp, via een livechat of via de telefoon van 8:00 – 19:00.
✅ Direct contact via WhatsApp!