Stuur je bericht of vraag naar:
085 – 064 55 64

 30 dagen bedenktijd

 Snelle levering

 Persoonlijke hulp

Kies een andere auto
Zoeken op kenteken
Handmatig zoeken

Goedkope aandrijfassen kopen online | GSP, SKF, NK en Ruville

Bij Site4Cars hebben we de juiste artikelen voor de as-aandrijving van jouw auto. Wij hebben as-aandrijving artikelen van onder andere GSP, SKF, NK, Ruville en Japanparts.


Asaandrijving online kopen doe je bij Site4Cars
De aandrijfas is de as waarnaar de kracht van de motor voor de voorwaartse beweging van het voertuig geleid wordt. Bij een voertuig met voorwielaandrijving is dit de vooras. Bij een voertuig met achterwielaandrijving is dit de achteras. 

Bij voertuigen met vierwielaandrijving zorgt een verdeeldifferentieel ervoor dat het vermogen van de motor door beide assen gebruikt kan worden. Voor nieuwe asaandrijving artikelen kun je natuurlijk terecht bij Site4Cars!

Asaandrijving vervangen

Het kan voorkomen dat de asaandrijving van jouw auto kapot is. Tijdens het rijden kunnen er ‘gekke’ geluiden te horen zijn wat duidt op een versleten aandrijfas. Als je blijft doorrijden met een versleten aandrijfas kunnen er nog meer problemen aan de auto ontstaan. 

De aandrijfas is een slijtage onderdeel en kan op den duur aan vervanging toe zijn. Het is verstandig om de vervanging zo snel mogelijk in te plannen. Wij raden je aan om de vervanging uit te laten voeren door een garagehouder, omdat de vervanging nogal complex is. De kosten die voor de vervanging in rekening worden gebracht, hangen af van het aantal onderdelen die vervangen moeten worden.

Hoe snel heb ik mijn nieuwe asaandrijving in huis?

De levertijd verschilt per asaandrijving artikel. Per artikel wordt de levertijd aangegeven. In de meeste gevallen staat er aangegeven 'Levertijd binnen 2 werkdagen'. Dit betekent dat de werkdag na de dag van bestelling als eerste werkdag geldt. Dus bestel je een artikel maandag, dan mag je deze woensdag in huis verwachten. Een belangrijke rol hierin speelt het tijdstip waarop je de bestelling hebt geplaatst. Bestellingen geplaatst na 19.00 uur krijgen 1 dag extra levertijd, dit heeft te maken met het tijdstip waarop de vervoerder de zendingen ophaalt bij Site4Cars. 

Welke asaandrijving heb ik nodig?

Op basis van je kenteken kan je eenvoudig achterhalen welke asaandrijving artikelen er geschikt zijn voor jouw auto. Het kenteken geeft vaak meerdere opties, terwijl het chassisnummer vrijwel altijd de juiste artikelen aangeeft. Ook kun je zoeken via je merk, type en uitvoering van je auto. Als je er toch niet uitkomt kan een verkoper je altijd makkelijk vertellen welke asaandrijving artikel jij nodig hebt. 

Voordelen van een asaandrijving bestellen bij Site4Cars

Bij Site4Cars ben je op het juiste adres om een asaandrijving gemakkelijk en snel online te bestellen! Je krijgt bij ons automatisch de volgende voordelen.

✅ Snelle levering, Site4Cars levert binnen 1-2 werkdagen.
✅ A-merken zoals  GSP, SKF, NK, Ruville en Japanparts. Deze merken zijn van topkwaliteit.
✅ 30 dagen bedenktijd, zodat je alle tijd hebt om het product retour te sturen.
✅ Persoonlijke hulp, via een livechat of via de telefoon van 8:00 – 19:00.