Aandrijfas & Cardanas

Bij Site4Cars kun je een aandrijfas en cardanas bestellen van enkele topmerken. Voorbeelden van deze topmerken zijn GSP en SKF.

Zoek onderdelen voor jouw auto
Zoek op kenteken
Handmatig zoeken

Aandrijfas en cardanas online kopen doe je bij Site4Cars

Iedere auto maakt eigenlijk wel gebruik van asaandrijving. Deze asaandrijving gebruikt de assen om de wielen aan te drijven. Op het moment dat de motor energie genereert, wordt deze overgedragen op de assen. De assen dragen deze energie vervolgens over op de wielen. 

De aandrijfas vormt een verbinding tussen de versnellingsbak en de voor- of achterwielen. Bij een auto die via het achterwiel worden aangedreven is er één aandrijfas. Bij voorwielaangedreven auto’s zijn er twee aandrijfassen. Deze aandrijfassen worden ook wel homokineet assen genoemd. 

Hoe snel heb ik mijn nieuwe aandrijfas en cardanas in huis?

De levertijd verschilt per aandrijfas. Per artikel wordt de levertijd aangegeven. In de meeste gevallen staat er aangegeven 'Levertijd binnen 2 werkdagen'. Dit betekent dat de werkdag na de dag van bestelling als eerste werkdag geldt. Dus bestel je een artikel maandag, dan mag je deze woensdag in huis verwachten. Een belangrijke rol hierin speelt het tijdstip waarop je de bestelling hebt geplaatst. Bestellingen geplaatst na 19.00 uur krijgen 1 dag extra levertijd, dit heeft te maken met het tijdstip waarop de vervoerder de zendingen ophaalt bij Site4Cars. 

Welke aandrijfas en cardanas heb ik nodig?

Op basis van je kenteken kan je eenvoudig achterhalen welke aandrijfas en cardanas er geschikt zijn voor jouw auto. Het kenteken geeft vaak meerdere opties, terwijl het chassisnummer vrijwel altijd de juiste aandrijfas en cardanas aangeeft. Ook kun je zoeken via je merk, type en uitvoering van je auto. Als je er toch niet uitkomt, kan een verkoper je altijd makkelijk vertellen welke aandrijfas en cardanas jij nodig hebt. 

Voordelen van een aandrijfas en cardanas bestellen bij Site4Cars

Bij Site4Cars ben je op het juiste adres om een aandrijfas en cardanas gemakkelijk en snel online te bestellen! Je krijgt bij ons automatisch de volgende voordelen.

✅ Snelle levering, Site4Cars levert binnen 1-2 werkdagen.

✅ A-merken zoals GSP en SKF. Deze merken zijn van topkwaliteit.

✅ 30 dagen bedenktijd, zodat je alle tijd hebt om het product retour te sturen.

✅ Persoonlijke hulp, via een livechat of via de telefoon van 8:00 – 19:00.

WhatsApp
support
Stuur je bericht of vraag naar:
06 28 77 77 40