Stuur je bericht of vraag naar:
06 28 77 77 40

 30 dagen bedenktijd

 Snelle levering

 Persoonlijke hulp

Kies een andere auto
Zoeken op kenteken
Handmatig zoeken

Goedkope Oliekeerringen kopen online | Site4Cars, Elring

Een oliekeerring is een ring die gemonteerd wordt om olie in het lagerhuis te beletten om naar buiten te komen als de as draait. Tevens dient de oliekeerring om vuil of water uit het lagerhuis te houden. Wij bieden oliekeerringen aan van het merk Elring.

Helaas is er geen artikel gevonden!

Verder winkelenDe gegevens worden opgehaald...

Een oliekeerring online kopen doe je bij Site4Cars

Een oliekeerring is een afdichting die tegenwoordig in bijna alle auto’s voorkomt. Ze dienen vooral, net als de meeste afdichtingen, om smeerolie of vet op zijn plek te houden. Daarnaast helpen ze ook om ongewenste zaken als vuil, vocht of stof buiten te houden. Een belangrijk aspect bij het afdichten is druk. De afdichtingslip van een goede oliekeerring oefent precies genoeg druk uit om stromende smeerolie te blokkeren, en zorgt tegelijkertijd voor zo min mogelijk wrijving en zodoende voor een minimum aan slijtage.

Wanneer heb ik een nieuwe oliekeerring nodig?

Een oliekeerring is aan slijtage onderhevig. Dit kan zorgen voor een lekkende of defecte oliekeerring, wat gevaarlijk is voor uw auto. Ze werken namelijk twee kanten op. Enerzijds gaan oliekeerringen verspilling van kostbare olie tegen. Anderzijds zorgen ze ervoor dat de productie op een zo efficiënt mogelijk manier verloopt. Wij raden dan ook aan om bij een defecte of lekkende oliekeerring direct actie te ondernemen en deze te vervangen, of te laten vervangen.

Welke oliekeerring heb ik nodig?

Op basis van je kenteken kan je eenvoudig achterhalen welke oliekeerring geschikt is voor jouw voertuig. Het kenteken geeft vaak meerdere opties, terwijl het chassisnummer vrijwel altijd de juiste oliekeerring aangeeft. Ook kun je zoeken via je merk, type en uitvoering van jouw voertuig. Als je er toch niet uitkomt, kan een verkoper je ook altijd makkelijk vertellen welke oliekeerring jij nodig hebt. 

Hoe snel heb ik een oliekeerring in huis?

De levertijd verschilt per oliekeerring. Per artikel wordt de levertijd aangegeven. In de meeste gevallen staat er aangegeven 'Levertijd binnen 2 werkdagen'. Dit betekent dat de werkdag na de dag van bestelling als eerste werkdag geldt. Dus bestel je een oliekeerring op maandag, dan mag je deze woensdag in huis verwachten. Een belangrijke rol hierin speelt het tijdstip waarop je de bestelling hebt geplaatst. Bestellingen geplaatst na 19.00 uur krijgen 1 dag extra levertijd, dit heeft te maken met het tijdstip waarop de vervoerder de zendingen ophaalt bij Site4Cars. 

Voordelen van een oliekeerring bestellen bij Site4Cars

Bij Site4Cars ben je op het juiste adres om een oliekeerring gemakkelijk en snel online te bestellen! Je krijgt bij ons automatisch de volgende voordelen.

✅ Snelle levering, Site4Cars levert binnen 1-2 werkdagen.
✅ A-merk Elring, dit merk is van topkwaliteit.
✅ 30 dagen retourgarantie, zodat je alle tijd hebt om het product retour te sturen.
✅ Persoonlijke hulp, via een livechat of via de telefoon van 8:00 – 19:00.