Niveausensor

Niveausensoren controleren het, zoals de naam al doet vermoeden, het niveau van verschillende dingen. Denk hierbij aan het niveau van de koelvloeistof, ruitenwisservloeistof of de motorolie. Site4Cars biedt niveausensoren aan van Bosch.

Zoek onderdelen voor jouw auto
Zoek op kenteken
Handmatig zoeken

Een niveausensor online kopen doe je bij Site4Cars

Elke auto heeft sensoren, al is het wel zo dat moderne auto’s meer sensoren hebben dan wat oudere auto’s. Een sensor heeft allerlei functies, zoals het besturen van de auto, de systemen regelen en de processen in de auto in de gaten houden. Vaak helpen ze ook bij het detecteren van problemen met bepaalde onderdelen in de auto.

Een niveausensor is hiervan een voorbeeld. Hij checkt simpelweg het niveau van verschillende onderdelen in de auto, zoals dus de koelvloeistof, motorolie of het ruitenwisservloeistof. Als het niet in orde is wordt er door de sensor een signaal naar de computer gestuurd, zodat er een lampje gaat branden. Uiteraard helpen wij je graag met een nieuwe niveausensor!

Wanneer moet ik mijn niveausensor vervangen?

Een niveausensor kan verslijten of een acuut defect vertonen. Het is dan belangrijk om deze zo snel mogelijk te vervangen, omdat je op die manier niet meer weet of bepaalde vloeistoffen of de olie nog voldoende op peil is. En doorrijden zonder bijvoorbeeld olie kan behoorlijke schade aan je motor veroorzaken. Het kan zijn dat er een melding komt van een defecte niveausensor, en anders komt het bij een onderhoudsbeurt aan het licht. Het is dan zaak om deze te (laten) vervangen.

Welke klopsensor heb ik nodig?

Welke niveausensor je nodig hebt is bij Site4Cars makkelijk te achterhalen op basis van je kenteken of het chassisnummer. Het kenteken geeft vaak meerdere opties, terwijl het chassisnummer vrijwel altijd het juiste onderdeel aangeeft. Daarnaast kun je zoeken via het merk, model en type, ook dan verschijnen de juiste onderdelen. Mocht het niet lukken of heb je nog andere vragen, dan kun je contact met ons opnemen. Wij helpen graag!

Voordelen van niveausensors bestellen bij Site4Cars

Bij Site4Cars ben je op het juiste adres om niveausensors gemakkelijk en snel online te bestellen! Je krijgt bij ons automatisch de volgende voordelen:

Snelle levering, Site4Cars levert binnen 3 werkdagen.
✅ A-merk Bosch, dit merk is van topkwaliteit.
✅ 30 dagen retourgarantie, zodat je alle tijd hebt om het product retour te sturen.
✅ Persoonlijke hulp, via een livechat of via de telefoon van 8:00 – 19:00.
✅ Direct contact via WhatsApp!

WhatsApp
support
Stuur je bericht of vraag naar:
06 28 77 77 40