Homokineet

Ben jij op zoek naar een homokineet voor jouw auto? Dan ben je bij Site4Cars op het juiste adres! Bij ons vind je homokineten voor jouw auto van verschillende merken zoals Febi, ODM-Multiparts en SKF. Heb je vragen over een homokineet of weet je niet welke je nodig hebt? Neem dan contact op met een medewerker van Site4Cars of stuur ons een bericht via de livechat of via WhatsApp!

Zoek onderdelen voor jouw auto
Zoek op kenteken
Handmatig zoeken

Homokineet kopen

Een homokineet is een belangrijk onderdeel van de wielaandrijving. Het is zeer belangrijk dat deze in goede staat is. Als dit niet het geval is raden wij je aan om zo snel mogelijk een nieuwe homokineet te kopen. Je vindt bij Site4Cars als snel een goedkope homokineet voor jouw auto. Geef je kenteken in en vindt de juiste homokineet voor de auto. Bestel hem gemakkelijk en snel online en binnen 1 a 3 werkdagen kan je het product thuis verwachten.

Wat is een homokineet?

Wat is een homokineet eigenlijk en wat doet het precies? Het doel van een homokineet is om de aandrijfkracht over te brengen op de draaiende wielen. Het is namelijk van uiterst belang dat de wielen nog steeds aangedreven worden door de motor wanneer ze draaien. Om dit voor elkaar te krijgen is een homokinetische koppeling noodzakelijk. Door de homokinetische koppeling kan het wiel draaien zonder dat de aandrijfkracht wordt beïnvloedt. De werking van een homokineet hangt af van het vet wat in de homokineet zit en de conditie van het vet.

Homokineet kapot

Een homokineet die kapot is kan je aan verschillende dingen herkennen. Een kapotte homokineet herken je vaak door een knakkend geluid bij het maken van scherpe bochten. Zodra je optrekt zal het effect hiervan nog sterker worden. Een reden voor een kapotte homokineet kan zijn dat de ashoes gescheurd is. Dit zorgt ervoor dat het vet eruit kan lopen en dat er vuil in kan komen. Een andere reden is dat het vet droog raakt door de hitte van de omliggende onderdelen.

Homokineet laten monteren

Heb je een nieuwe homokineet nodig en wil je deze homokineet gelijk vervangen? Maak dan gebruik van het Montagepartner Netwerk van Site4Cars! Via dit netwerk kan je goedkoop en professioneel jouw homokineet laten monteren. Plaats de homokineet in je winkelmandje en klik vervolgens op montagekosten. Je ziet gelijk wat de montage kosten van de homokineet bij jouw auto! Simpeler kan niet! Homokineet vervangen kosten zie je gemakkelijk en snel via Site4Cars.nl!

Voordelen van een homokineet bestellen bij Site4Cars

Bij Site4Cars ben je op het juiste adres om een homokineet gemakkelijk en snel online te bestellen! Je krijgt bij ons automatisch de volgende voordelen.

✅ Snelle levering, Site4Cars levert binnen 1-2 werkdagen.
✅ A-merken zoals Febi, SKF en ODM-Multiparts, deze merken zijn van topkwaliteit.
✅ 30 dagen retourgarantie, zodat je alle tijd hebt om het product retour te sturen.
✅ Persoonlijke hulp, via een livechat of via de telefoon van 8:00 – 17:30.

WhatsApp
support
Stuur je bericht of vraag naar:
06 28 77 77 40